Απόφαση ζωής | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:53
8/1/2013

Απόφαση ζωής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μπερδεμένη

Mου έκανε πρόταση γάμου κ αντί εγώ να είμαι χαρούμενη, είμαι μπερδεμένη δεν ξέρω τι θέλω πλέον από τη ζωή μου...

Γεια σας, είμαι εδώ κ 3 χρονια μ 1 καλο παιδί κ πριν 3 μήνες μου έκανε πρόταση γάμου κ αντί εγώ να είμαι χαρούμενη, είμαι μπερδεμένη δεν ξέρω τι θέλω πλέον από τη ζωή μου, τον θέλω; Εχει αρχίσει να μου αρέσει να μένω μονη μου πιο πολύ από πριν. Μ αρέσει να βγαίνω με τις φίλες παρα με αυτόν... Μήπως τελικα τον έχω βαρεθεί κ πρέπει να τον χωρίσω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλο νιωθω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου κορίτσι, δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσεις, σίγουρα πάντως δεν πρέπει να τον παντρευτείς. Εφόσον δεν ονειρεύεσαι και δεν λαχταράς να μοιραστείς μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου, τότε ένας γάμος μεταξύ σας δεν έχει κανένα νόημα, γιατί μόνο σε χωρισμό μπορεί να καταλήξει και είναι κρίμα να μπεις στη φασαρία και τα έξοδα μόνο και μόνο για να ντυθείς νυφούλα.
Καλύτερα να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα μια ώρα αρχύτερα λοιπόν και να είσαι ειλικρινής με το παλικάρι αλλά και με τον εαυτό σου, παρά να μπλέξεις σε μια περιπέτεια με πικρό τέλος και για τους δυο σας.
Όσο για το να διακόψεις αυτή τη σχέση, πάλι πρέπει να σκεφτείς σοβαρά γιατί έχεις ξενερώσει κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τότε δεν βλέπω για ποιο λόγο να χάνετε τον χρόνο σας ο ένας με τον άλλον.
Βλέπεις καμιά φορά αφήνουμε τη δύναμη της συνήθειας να μας παρασέρνει σε αδιέξοδα, αλλά όταν βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, αξίζει να σταθούμε για μια στιγμή και συνειδητοποιήσουμε κατά πόσο θέλουμε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία ή αν απλά φοβόμαστε να πατήσουμε το φρένο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ