Άπιστος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
19:01
10/12/2014

Άπιστος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
silvy

Κάθε φορά που θα είμαστε έξω με παρέα δεν μου δίνει ιδιαίτερη σημασία παρα κοιτάει από δω και από κει άλλες γυναίκες η ακόμα και φλερτάρει μπροστά μου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία είμαι 5χρόνια παντρεμένη και το τελευταίο διάστημα βλέπω το γάμο μου να διαλύεται. Ο άντρας μου κάθε φορά που θα είμαστε έξω με παρέα δεν μου δίνει ιδιαίτερη σημασία παρα κοιτάει από δω και από κει άλλες γυναίκες η ακόμα και φλερτάρει μπροστά μου. Με έχει κάνει ρεζίλι παντού. Εκείνος προσπαθει να με βγάλει τρελή ότι παρεξήγησα και τέτοια. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, αν ο άντρας σου φέρεται έτσι μπροστά σου, φαντάσου τι κάνει πίσω από την πλάτη σου… Το θέμα όμως δεν είναι ότι σε κάνει ρεζίλι, αφού εκείνος γίνεται ρεζίλι στην πραγματικότητα με το να μην σε σέβεται καθώς έτσι δείχνει ανώριμος και ανεύθυνος. Το θέμα είναι ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη σου και ότι ξεπερνάει τα όρια της ευπρέπειας. Γι' αυτό, το να προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου μαζί του δεν σε οδηγεί πουθενά, όπως έχεις διαπιστώσει ήδη.

Αντίθετα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αντιμετωπίσεις ευθέως κι αν δεν δείξει διάθεση να επικοινωνήσει μαζί σου και να αποκαταστήσει τη σχέση σας, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από τον να τον χωρίσεις.

Προφανώς, για να φέρεται έτσι, σημαίνει ότι η σχέση σας είτε δεν είχε ποτέ βαθιές ρίζες, είτε έχει διαταραχτεί σοβαρά. Εξίσου προφανώς εκείνος νιώθει ασφαλής κοντά σου και πιστεύει ότι έχει περιθώριο να φέρεται μ' αυτόν τον τρόπο, αφού δεν πιστεύει ότι θα φτάσεις ποτέ να του ζητήσεις διαζύγιο. Ώρα λοιπόν να του διαλύσεις αυτές τις βεβαιότητες και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. 

Πιο συγκεκριμένα πρέπει να τον πιάσεις σε ήρεμη συζήτηση και να τον ρωτήσεις αν είναι ευτυχισμένος κοντά σου. Αν σου πει ότι δεν είναι ευτυχισμένος, τότε θα πρέπει να τον ρωτήσεις τι θα ήθελε ν' αλλάξει και πώς θα ένιωθε καλύτερα. Αν πάλι σου πει ότι είναι ευτυχισμένος θα πρέπει να τον ρωτήσεις γιατί τότε ψάχνει επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες.

Με τη σειρά σου, θα πρέπει να ομολογήσεις ότι εσύ δεν είσαι ευτυχισμένη κοντά του κι ότι θέλεις να σταματήσει να ξενοκοιτάει κι ότι δεν χρειάζεται να σου πουλάει τρέλα, αφού ξέρετε και οι δύο πως είναι αλήθεια.

Από εκεί και πέρα, εφόσον καταφέρεις να μιλήσεις επί της ουσίας μαζί του για τις ελλείψεις στη σχέση σας και τις δυνατότητες που υπάρχουν να ξαναείσαστε καλά μαζί, όπως υποθέτω ότι ήσασταν την εποχή του γάμου σας, θα έχεις βρεθεί σε καλό δρόμο και πιθανόν να επαναφέρετε τα θετικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον –κάτι που μπορεί να συμβεί βέβαια μόνο αν προσπαθήσετε εξίσου και οι δύο.

Αν πάλι δεις ότι πέφτεις σε τοίχο, τότε δεν έχεις να περιμένεις και πολλά περισσότερα, παρά μόνο επιδείνωση της συμπεριφοράς του και σ' αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να είσαι παντρεμένη μαζί του.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ