Απιστία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:36
12/9/2013

Απιστία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι ο δικός μου, στην αρχή της σχέσης μας, με είχε απατήσει 4 φορές με μια κοπέλα! Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου. Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι ο δικός μου, που είμαστε μαζί 1 χρόνο περίπου, στην αρχή της σχέσης μας (στις  2 βδομάδες) με είχε απατήσει 4 φορές με μια κοπέλα! Μου το είχε πετάξει μια φορά ότι κάτι είχε γίνει με μία και όταν του είπα οτι αν έγινε όσο ήμασταν μαζί θα χωρίσουμε γιατι δεν το συγχωρώ αυτό. Μου το άλλαξε και μου είπε οτι ήταν πριν κάνουμε κάτι εμείς και ότι το είπε για να με δοκιμάσει και να δει τι θα του απαντούσα! Θεία μου τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα. Να χωρίσω ή να μην μπω σε αυτή την διαδικασία τώρα που έχει περάσει καιρός;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, αμαρτία εξομολογημένη είναι μισή αμαρτία. Εφόσον εκείνος στο είχε πει -έστω και απ' έξω-απ' έξω- δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για έλλειψη ειλικρίνειας. Άλλωστε το γεγονός ότι σου είχε κάνει τη λαδιά στην πολύ αρχή της σχέσης σας, όταν ίσως δεν είχατε δέσει ακόμη ως ζευγάρι και μπορεί να μην ήταν βέβαιος για τα συναισθήματα του, του δίνει ένα ελαφρυντικό παραπάνω.

Οπότε θα έλεγα να ξεχάσεις το συγκεκριμένο θέμα και να πάψεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Έχε βέβαια πάντα τα μάτια σου ανοιχτά για μελλοντικά παραστρατήματα, αλλά όσο αυτή παραμένει η μία και μοναδική περίπτωση, τότε αξίζει να τον συγχωρέσεις. Στην επόμενη καίγεται (εννοείται)...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ