Απελπισμένη - Δεν με βοηθάει να συλλάβω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:26
21/5/2014

Απελπισμένη - Δεν με βοηθάει να συλλάβω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τόνια

Όταν λέω στο σύντροφό μου πως είναι οι κατάλληλες μέρες για να συλλάβω, μου λέει συνέχεια πως ειναι κουρασμένος

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Βοηθήστε με σας παρακαλώ... Εχω απογουτευτεί, δεν αντέχω άλλο: είμαστε με τον συντροφο μου 3 χρόνια μαζί, ετών 37 εγώ και 39 εκείνος και θέλουμε να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ενώ πάω στο γιατρό, συζητάω μαζί του, βλέπουμε τις γόνιμες μέρες, όταν λέω στο σύντροφό μου πως είναι οι κατάλληλες μέρες για να συλλάβω, μου λέει συνέχεια πως ειναι κουρασμένος και πως δεν θα του πει ο γιατρός πότε να κάνει και πότε όχι... Νοιώθω σαν να παλεύω μόνη μου. Δεν συνεργάζεται μαζί μου. Δεν σκέφτεται πως νοιώθω; Τί θέλω; Εχω απογοητευτεί πλήρως... Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Σας παρακαλώ απαντηστε μου σύντομα. Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τόνια μου, ο σύντροφος σου δεν φαίνεται αποφασισμένος να κάνει παιδί. Αν ήταν αποφασισμένος να κάνει παιδί, θα έκανε και σεξ μαζί σου. Το γεγονός ότι δεν έχει όρεξη, ιδιαίτερα τις ημέρες που υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μείνεις έγκυος σημαίνει ότι έχει επιφυλάξεις στο να γίνει πατέρας -τουλάχιστον υποσυνείδητα. Αυτό δεν σημαίνει για σένα ότι θα πρέπει να παραιτηθείς από την προσπάθεια σου, αλλά ότι θα πρέπει να υιοθετήσεις μια διαφορετική προσέγγιση αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα.

Πιθανόν να ξέρεις ήδη ότι  θα είχατε ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες για εγκυμοσύνη αν κάνατε σεξ μέρα παρά μέρα σε όλο το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί την περίοδο σου. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να τον κυνηγάς με το πιστόλι στον κρόταφο για να το κάνετε κάποια συγκεκριμένη μέρα σαν να ακολουθείτε θεραπεία, ούτε και να συζητάς το πότε είναι οι γόνιμες μέρες σου, αφού έτσι χάνεται όλος ο αυθορμητισμός και ο ρομαντισμός από την ερωτική πράξη.

Αρκεί να το έχεις εσύ στο μυαλό σου και να ενεργείς ανάλογα. Αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική, δηλαδή σταματήσεις τις συζητήσεις περί σύλληψης και γόνιμων ημερών και αρχίσεις να φέρεσαι ξανά ως ερωτικό πλάσμα, είναι πολύ πιθανόν εκείνος να ξαναβρεί την όρεξη και την ενεργητικότητα του στο κρεβάτι.

Αν όμως περάσει κάποια διάστημα και εκείνος δεν δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον, σημαίνει ότι έχεις σοβαρότερα θέματα να λύσεις μαζί του και μάλλον θα πρέπει να τρενάρεις το ζήτημα της τεκνοποίησης μέχρι τότε.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ