Απελπισμένη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
15:53
9/9/2014

Απελπισμένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίνα

Το μόνο πρόβλημα στη σχέση μας είναι ότι είναι κρυφή διότι πριν από  μένα είχε σχέση με την κόρη μίας φίλης της μητέρα μου. 

Θεία μου εδώ είμαι 21 χρονών και εδώ και 1,5 χρόνο έχω σχέση με έναν άνδρα από το χωριό 13 χρόνια μεγαλύτερο μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτόν. Το μόνο πρόβλημα στη σχέση μας είναι ότι είναι κρυφή. Αυτό συμβαίνει διότι πριν από  μένα είχε σχέση με την κόρη μίας φίλης της μητέρα μου. Αυτός τον τελευταίο καιρό μου λέει ότι είναι η ώρα πια να μην κρυβόμαστε. Εγώ βέβαια φοβάμαι την αντίδραση των γονιών μου (για τους οποίους πιστεύω πως θα αντιδράσουν άσχημα) και της πρώην του (η οποία έχει προχωρήσει στην ζωή της). Αυτοί που ξέρουν για την σχέση μας είναι μόνο οι στενοί μας φίλοι. Οι φίλες μου στην πόλη που σπουδάζω δεν γνωρίζουν κάτι διότι φοβόμουν να τις εμπιστευτώ γιατί δεν τις ήξερα καλά. Όπως κατάλαβες, θα ήθελα να μου πεις αν πιστεύεις πως πρέπει να  φανερώσω την σχέση μας και αν φίλες θα μπορέσουν να με συγχωρέσουν που τους το έκρυψα. Σ'ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, φυσικά και πιστεύω ότι θα πρέπει να φανερώσεις τη σχέση σας, αφού κάθε σοβαρή σχέση οφείλει να δοκιμάζεται κάτω από πραγματικές συνθήκες και υπό το φως του ήλιου προκειμένου να αποδειχτεί πόσο υγιής και ισορροπημένη είναι.

Άλλωστε, δεν έχετε κάνει και τίποτα κακό. Πόσο μάλλον που η πρώην του βρίσκεται αλλού και δεν θα ήταν λογικό ούτε καν να ενοχληθεί από το γεγονός ότι τώρα εκείνος είναι ζευγάρι μαζί σου. Αντιθέτως εκείνη θα πρέπει να χαρεί που ο πρώην της έχει πέσει σε καλά χέρια κι όχι σε καμιά άσχετη που ποιος ξέρει από πού μπορεί να κρατάει η σκούφια της.

Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς σου, αφού ο καλός σου είναι άνθρωπος του –ευρύτερου- κύκλου σας και ο δεσμός σας έχει ήδη διαρκέσει αρκετό καιρό για να είσαι σε θέση να τους τον φανερώσεις.

Όσο για τις φίλες σου στην πόλη, δεν νομίζω ότι τους πέφτει λόγος το αν είχες αποσιωπήσει το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε σχέση, αφού απ' ότι καταλαβαίνω πρόκειται για καινούργιες φιλίες. Εξάλλου, αν τώρα είναι πραγματικές φίλες σου θα καταλάβουν τους το σκεπτικό σου και δεν θα τους ξενίσει. Μάλιστα κι εκείνες οφείλουν να χαρούν από το γεγονός ότι τώρα νιώθεις αρκετά άνετα μαζί τους για να τους εμπιστευτείς κάτι τόσο προσωπικό.

Άρα, μπορείς να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του να κυκλοφορείς ελεύθερα με τον καλό σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως σε πάρει κανένα μάτι και εκθέσει το μυστικό σου. Εξάλλου ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος απ' όλους αυτούς που σε ενδιαφέρουν στραβώσει, δεν χρειάζεται να το πάρεις κατάκαρδα, αφού σιγά-σιγά θα το πάρει απόφαση και θα το ξεπεράσει. Τι να κάνουμε; Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους ευχαριστημένους μονίμως...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ