Απελπισία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:29
14/3/2014

Απελπισία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
γιώτα λδ

Συνεχώς με γράφει και ούτε καν μου είπε πως θέλει να τα ξανά βρούμε. Προτιμάει μου είπε πως καλύτερα να μείνουμε για λίγο χώρια 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θα ήθελα πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε βοηθάει σε πολλά προβλήματα που έχουμε όλες οι γυναίκες... Συνεχίστε τη πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Είμαι 17 στα 18 χρονών... Φέτος είναι η τελευταία χρονιά μου στο σχολείο οπότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και βρίσκομαι συνεχώς κάτω από πίεση λόγω του άγχους για τις πανελλήνιες. Είμαι με ένα παιδί 20 χρονών για την ακρίβεια εδώ και 5 μήνες περίπου προχώρησα αρκετά γρήγορα μαζί του πράγμα που δεν ήταν σωστό γιατί είναι και το πρώτο αγόρι που πάω πιστεύω πως ίσως να έκανα λάθος μερικές φορές νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου! Με το παιδί αυτό λοιπόν,στην αρχή τα πηγαίναμε σχετικά καλά αλλά τώρα τελευταία είχε αρχίσει να μη μου δίνει ιδιαίτερη σημασία πράγμα που με στεναχωρουσε και για αυτό και εγώ πάνω στα νεύρα μου του είπα να χωρίσουμε. Αφού μιλήσαμε μου είπε πως επειδή έχει πολλές δουλειές να κάνω υπομονή μέχρι να χαλαρώσουν τα πράγματα εγώ κάνω υπομονή ακόμα αλλά πως είναι δυνατόν να λέει ότι με αγαπάει και να μην μου το δείχνει; Δε βρίσκει καν χρόνο για εμένα που εγώ πάντα βρίσκω. Συνεχώς με γράφει και ούτε καν μου είπε πως θέλει να τα ξανά βρούμε. Προτιμάει μου είπε πως καλύτερα να μείνουμε για λίγο χώρια για να ηρεμήσουν τα πράγματα και πως δεν είναι ακόμα για σοβαρή σχέση η περίσταση αυτή. Δεν είναι τρυφερός όπως ήταν στην αρχή δεν μου λέει καν ποια πως του λείπω ή πως με αγαπάει... είμαι αρκετά ευαίσθητη και το ξέρει ότι στεναχωριεμαι πολύ εύκολα... Αυτό με τραβάει προς τα πισω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στα μαθηματα μου! Μήπως καλύτερα να τα παρατήσω και να τελειώνω μια για πάντα μαζί του; Η να προσπαθήσω και άλλο; Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε, Ευχαριστώ.!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώτα μου, όταν ένα αρσενικό σού λέει πως θέλει "λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν τα πράγματα" και τα σχετικά, αυτό που προσπαθεί να σου πει με τρόπο είναι ότι θέλει να χωρίσετε. Απλά δεν στο λέει κατάμουτρα γιατί φοβάται τις σκηνές, τις φωνές και τα δάκρυα. Άλλωστε, σ' αυτό το συμπέρασμα συνηγορεί και το σύνολο της συμπεριφοράς του δικού σου.

Το γεγονός ότι νομίζεις πως προχώρησες "πολύ γρήγορα", δεν έχει καμιά σημασία. Αυτές οι εξελίξεις είναι συνηθισμένες στις πρώτες μας σχέσεις και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζουν περισσότερο.

Εκείνος, μπορεί πράγματι να σε αγαπάει και να σε νοιάζεται, αλλά είναι σαφές ότι του έχει τελειώσει το ερωτικό κομμάτι και δεν έχει νόημα να το τρενάρετε περισσότερο. Μπορεί να έχει βρει άλλη, μπορεί να έχει βαρεθεί ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Όμως ο λόγος είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό σου. Το δικό σου πρόβλημα είναι ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος για σένα.

Και για να μην κρυβόμαστε, στη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα βολική για σένα, αφού οι εξετάσεις πλησιάζουν και όντας ελεύθερη μπορείς να αφιερώσεις το 100% των δυνάμεων σου στη μελέτη προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Άσε τον να πάει στο καλό λοιπόν! Σε δυο μήνες  θα είσαι ελεύθερη να μπλεχτείς ξανά στις περιπέτειες της καρδιάς και να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι χωρίς άμεσες συνέπειες. Δέξου λοιπόν το δώρο που σου κάνει αυτό το αγόρι κι αύριο έχει ο Θεός. Εξάλλου, μπορεί να ήταν ο πρώτος σου, αλλά δεν είναι και ο τελευταίος άντρας στη Γη...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ