Ανασφάλειες | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:31
8/4/2014

Ανασφάλειες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Bill

Όποτε βλέπω μια ωραία κοπέλα την θέλω αλλά είμαι ντροπαλός. Το ερώτημα είναι: πως θα βρω το θάρρος να την πλησιάσω...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 26 και δεν είχα ποτέ κοπέλα (λόγω χαμηλής κοινωνικότητας, μετά το λύκειο έχασα την επαφή και με τους φίλους μου...). Όποτε βλέπω μια ωραία κοπέλα την θέλω αλλά είμαι ντροπαλός. Το ερώτημα είναι: πως θα βρω το θάρρος να πλησιάσω κάποια και όταν και αν συμβεί αυτό, δεν θα την κάνει με ελαφρά όταν καταλάβει πως είμαι πρωτάρης; Το οτι έχω πάει σε οίκο ανοχής να το πω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα, γι' αυτό θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ στο βασικό: και τι έχεις να χάσεις αν πλησιάσεις κάποια; Στη χειρότερη περίπτωση να καταλήξεις και πάλι μόνος σου. Όμως υπάρχουν και καλύτερες εκδοχές, όπως να αποκτήσεις μια καινούργια φίλη. Ακόμα καλύτερα, κάποια κοπέλα μπορεί και να δεχτεί να σε γνωρίσει περισσότερο και να προχωρήσει το πράγμα στο ερωτικό. 

Σε κάθε περίπτωση, καμιά δεν νοιάζεται πραγματικά για το παρελθόν σου, αλλά γι' αυτό που έχεις να της προσφέρεις ως άνθρωπος στο σήμερα. Τα κορίτσια δεν είναι τόσο ανόητα να πιστεύουν ότι κάποιος που είχε λαμπρό παρελθόν, θα έχει και εξίσου λαμπρό μέλλον. Γι' αυτό και επικεντρώνονται στο σήμερα και σ' αυτό που εισπράττουν από σένα κάθε φορά.

Από πρακτική άποψη, μέχρι να καταλήξεις όντως με κάποια, φρόντισε να μην περιορίζεσαι σε μια κοπέλα, αλλά και να πλησιάζεις την κάθε μία που σε ενδιαφέρει με την πρόθεση να τη γνωρίσεις καλύτερα και όχι με σκοπό να κάνετε σχέση ή σεξ.

Αν στην πορεία φανεί ότι υπάρχει έδαφος για κάτι ερωτικό, έχει καλώς. Αν όχι, πάλι καλώς έχει. Άλλωστε και οι έχοντες προηγούμενη ερωτική εμπειρία μην φαντάζεσαι ότι πετυχαίνουν τους στόχους τους 100% κάθε φορά, άσχετο με το τι κοκορεύονται ότι κάνουν.

Σταμάτα να κολλάς στο παρελθόν λοιπόν και άρχισε να φροντίζεις το παρόν και να οραματίζεσαι το μέλλον. Όσο για το ότι έχεις πάει σε οίκο ανοχής, δεν είναι και για να το διαφημίζεις (καμιά κοπέλα δεν πρόκειται να ενθουσιαστεί με αυτή την πληροφορία). Όμως, αν θέλεις να είσαι ειλικρινής (κάτι που εκτιμάται γενικότερα) και να ταυτόχρονα να κάνεις καλή εντύπωση -μόνο αν και εφόσον ερωτηθείς για το αν είχες ανάλογη εμπειρία- μπορείς να πεις ότι ισχύει, αλλά ότι αυτή η εμπειρία δεν σε κάλυψε γι' αυτό και δεν έχεις τίποτα περισσότερο να συζητήσεις επ' αυτού.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ