Αμφιβάλλω για την αγάπη του! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:22
23/6/2013

Αμφιβάλλω για την αγάπη του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βάσω Μ.

Δεν με έχει κεράσει ούτε μια φορά, δεν μου έχει κάνει ούτε ένα μικρό δωράκι... Εστω ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά

Καλησπέρα θεία Λουκία! Σου έχω ξαναστείλει μήνυμα και η γνώμη σου ήταν πραγματικά πολύ βοηθητική! Θα ήθελα για ακόμη μία φορά τη συμβουλή σου πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί αρκετά! Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 7 μήνες (να σημειώσω ότι μένουμε μακρυά ο ένας από τον άλλον). Γενικά περνάμε όμορφα, είναι γλυκός μαζί μου, είναι ευγενικός, έχει χιούμορ, δεν με ζηλεύει και στο ερωτικό κομμάτι είμαστε καλά. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που με ξενερώνει μαζί του και με έχει κάνει να αμφιβάλλω για την αγάπη του! Όποτε έχουμε βγει έξω δεν με έχει κεράσει ούτε μια φορά, δεν μου έχει κάνει ούτε ένα μικρό δωράκι... Εστω ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά που λέει ο λόγος, να μου δείξει ότι με σκέφτηκε! Δεν ξέρω... Απλώς θα ήθελα μια γνώμη και μια συμβουλή κατά πόσο αυτό είναι σημαντικό και μπορεί να επηρεάσει τη σχέση μου μαζί του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφόσον είναι σημαντικό για σένα, τότε είναι σημαντικό και για τη σχέση σας. Άλλωστε ήδη σ' απασχολεί όπως λες. Συνεπώς σίγουρα θα πρέπει να συζητήσεις ανοιχτά το θέμα μαζί του και να του εξηγήσεις ότι για σένα η ανταλλαγή δώρων είναι σημαντική και θα ήθελες να συμφωνήσετε κάθε πότε και τι είδους δώρα θα αλλάζετε μεταξύ σας.

Βέβαια, σ' αυτή τη συζήτηση, αλλά και σε οποιαδήποτε εκτίμηση κάνεις για το άτομο του και για τα συναισθήματα του για σένα, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τόσο τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση, όσο την ηλικία του και την εμπειρία του στις σχέσεις αλλά και το ότι γενικότερα σπανίως τα αρσενικά -και ιδιαίτερα τα νεαρά αρσενικά- κάνουν αυθόρμητα δώρα, του είδους που μου λες.

Τα ίδια κριτήρια ισχύουν και για τα κεράσματα. Γιατί αν έχετε συνηθίσει να μοιράζετε πάντα δια του δύο -ή ακόμη χειρότερα να πληρώνεις πάντα εσύ- τον λογαριασμό από την αρχή της σχέσης σας και δεν έχετε συζητήσει ποτέ το θέμα είναι παράλογο να περιμένεις από εκείνον να φερθεί με διαφορετικό τρόπο, πόσο μάλλον αν είναι και λίγο σφιχτοχέρης που σίγουρα είναι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ