Άμα μπλεξεις με πεισματάρη... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:31
5/12/2013

Άμα μπλεξεις με πεισματάρη...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Πεισματαρα

Όλο πηγαίνω εγώ σπίτι του και καθόμαστε ή πάμε για φαγητό-ποτό μόνοι μας. Άμα δεν πάω, δεν έρχεται σε εμένα: «εγώ εδώ είμαι»...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία... Τον αγαπάω αλλά είναι απίστευτα παρτάκιας και πεισματάρης!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΑΣΗΣ: Είμαι 30 είναι 34. Τα έχουμε 2,5 χρόνια. Εγώ είμαι του έξω, εκείνος είναι στο σπίτι με dvd και pc-gaming. Έχω πολλούς φίλους-ες βγαίνουμε και δεν έρχεται ποτέ. Όλοι φέρνουν τις σχέσεις τους, γιορτές-καφέδες, ποτά κι εγώ πάντα κυκλοφορώ single χωρίς να είμαι! Το επιχείρημά του; «Εμένα οι φίλοι μου παντρεύτηκαν κ βρήκα τρόπους να περνάω καλά μόνος μου, σπίτι μου. Δεν τρελαίνομαι να βγω με την παρέα σου αλλά δεν με πειράζει να βγαίνεις». Όλο πηγαίνω εγώ σπίτι του και καθόμαστε ή πάμε για φαγητό-ποτό μόνοι μας. Άμα δεν πάω, δεν έρχεται σε εμένα: «εγώ εδώ είμαι».
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΦΟΡΜΗΣ: Τον ρωτάω και κανονίζω επίτηδες μεικτή παρέα στον αγαπημένο του τραγουδιστή live κ λέει ότι θα έρθει. Μία μέρα πριν μου λέει «Είμαι λίγο κρυωμένος... Δουλεύω και αύριο... Δεν ξέρω τι να κάνω... Mε πήραν και οι φίλοι μου για έξω (παντρεμένοι=κοσμοιστορικό γεγονός). Άμα έρθουν κι αυτοί λέω να βγω για να σας συνδυάσω. Τι λες να κάνω;». Γίνομαι έξαλλη και λέω «τι να σου πω, εγώ εκεί θα είμαι, ό,τι θες κάνε» και του το κλείνω. Δεν ήρθε. Δεν με πήρε, δεν τον πήρα και έχουν περάσει 4 μέρες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, εδώ δεν μιλάμε για πείσμα, εδώ μιλάμε για απόλυτη αδιαφορία και επιδεικτική αγένεια. Στην καλύτερη περίπτωση, ο καλός σου νιώθει ότι έχει δέσει τον γάιδαρο του και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τον αντρικό ανταγωνισμό. Στη χειρότερη περίπτωση αδιαφορεί εντελώς για τον γάιδαρο του κι απλά βολεύεται στην παρούσα κατάσταση μέχρι ν' απαλλαγεί απ' αυτόν (βλ. εσένα).

Πιθανόν ο ίδιος να φοβάται την ουσιαστική δέσμευση, να είναι συναισθηματικά ανώριμος ή να αισθάνεται ανεπαρκής μπροστά σε τρίτους, ή/και απλά να μην σε γουστάρει αρκετά για να σε συνοδεύει αν όχι σε όλες, έστω σε κάποιες από τις εξόδους σου. Εκτός αυτού, το να σε αφήνει μόνη σου συνεχώς, όταν είναι κι εκείνος καλεσμένος στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, αποτελεί αγένεια όχι μόνο απέναντι σου, αλλά και απέναντι στους άλλους ανθρώπους που συμμετέχουν, αφού μ' αυτόν τον τρόπο τους δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τους έχει σε καμιά εκτίμηση ώστε να μπει στον κόπο να τους συναντήσει, έστω και περιστασιακά.

Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, δεν σου μένουν και πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης. Είτε θα δεχτείς τους όρους του οι οποίοι συνοψίζονται στο "εγώ εδώ είμαι" που σου λέει, είτε θα βάλεις ένα τέλος σ' αυτή την παρωδία σχέσης.

Βλέπεις, τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν είναι μαζί μόνο για να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, αλλά και για να δημιουργούν μαζί μια κοινή ζωή, η οποία μπορεί να μην είναι -και δεν χρειάζεται να είναι- απόλυτα ταυτόσημη, αλλά δημιουργεί μια κοινή βάση, κοινές αναμνήσεις και αναφορές πάνω στις οποίες μπορεί να χτίσει ένα κοινό μέλλον.

Κι όπως το πάει ο δικός σου κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους, δεν βλέπω και κανένα φωτεινό μέλλον μπροστά σας, αφού στην ουσία αυτό που εκφράζει είναι ότι θέλει να παραμείνει για πάντα σ' αυτή την ημι-εφηβική φάση, του "δεν μπαίνω στον κόπο κανενός", αδιαφορώντας αν θα παραμείνει ταυτόχρονα ο αιώνιος μαγκούφης.

Συνοψίζοντας, στη θέση σου δεν θα τον έπαιρνα ξανά τηλέφωνο, ούτε θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω ξανά μαζί του, εκτός αν ήθελα ν' ακούσω γι' ακόμη μια φορά τις παιδαριώδεις δικαιολογίες για τους "παντρεμένους φίλους" οι οποίοι μπορεί να έκαναν το λάθος να δεσμεύτηκαν, αλλά βέβαια μετράνε πάνω απ' οτιδήποτε άλλο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ