Ακροβατώντας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
20:29
5/11/2013

Ακροβατώντας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σκεπτική

Έχω γνωρίσει ένα παντρεμένο με τον οποίο υπάρχει έντονη χημεία και έλξη μεταξύ μας. Θέλω να μου πεις ένα λόγο να μη προχωρήσω σε μία σχέση διαρκείας μαζί του...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, είμαι 39. Έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου.. Είχα όμως 2 μεγάλους έρωτες τα τελευταία 20 χρόνια, και όλοι γνωρίζουμε ότι ο έρωτας δεν μας χτυπάει τη πόρτα κάθε μέρα. Ο πρώτος, πίστευε στο θεό και ήθελε να μου μεταδώσει την δύναμη της αγάπης έτσι όπως εκφράζεται μέσα από σωματική ένωση που είναι αποτέλεσμα της αγάπης από τον έναν άνθρωπο στον άλλο και της υπέρτατης αγάπης προς το θεό. Με έκανε να πιστέψω στις αρχές της θρησκείας περί πίστης κτλ. Τον ερωτεύτηκα βαθιά, όμως μετά από 1 χρόνο σχέσης ξαφνικά μου ανακοίνωσε πως παντρεύεται μία άλλη γυναίκα και χωρίσαμε. Ο 2ος έρωτας ήταν ένας άντρας χωρισμένος από 8ετίας με 2 παιδιά. Τον αγάπησα κεραυνοβόλα. Δυστυχώς και αυτή η σχέση δεν κατέληξε πουθενά και στο τέλος χωρίσαμε. Τώρα έχω γνωρίσει ένα παντρεμένο με τον οποίο υπάρχει έντονη χημεία και έλξη μεταξύ μας τόσο έντονη που τα φτιάξαμε από το 1ο ραντεβού και χωρίς περιττές κουβέντες. Έχω πολλά χρόνια να νιώσω έντονη έλξη για κάποιον, κάτι που το θεωρώ σπάνιο σε γενικές γραμμές και φυσικά ανεκτίμητο. Θέλω να μου πεις ένα λόγο να μη προχωρήσω σε μία σχέση διαρκείας μαζί του, δεδομένου ότι και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις είχα να κάνω με έναν ελεύθερο και έναν χωρισμένο αντίστοιχα σχέσεις όμως που με πότισαν τεράστια απογοήτευση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, αν οι δύο προηγούμενοι έρωτες σου σε απλά σε πότισαν απογοήτευση, αυτή με τον παντρεμένο θα σε βυθίσει σε μια θάλασσα πικρίας και αυτο-ταπείνωσης. Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να αμφιταλαντεύεσαι.

Όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο μου στο WomenOnly με τίτλο, "Σχέση με παντρεμένο: ανατομία ενός εγκλήματος" -όπου στο έγκλημα αυτό το μεγάλο θύμα είναι ο εαυτός σου- υπάρχουν όχι ένας, αλλά τουλάχιστον οκτώ λόγοι για να μην προχωρήσεις σ' αυτή την περιπέτεια. Επίσης, όπως θα διαπιστώσεις, υπάρχουν μόνο τέσσερις λόγοι για να ενδώσεις, για τους οποίους και πάλι το σίγουρο είναι ότι θα μετανιώσεις πικρά.

Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα θ' αναγνωρίσεις όλες τις ατάκες που έχεις ακούσει ήδη και εκείνες που πρόκειται να ακούσεις στο μέλλον αν παρασυρθείς από το πάθος σου, θα καταλάβεις τι να -μην- περιμένεις από εκείνον, ενώ θα μάθεις και όλους τους τρόπους για να ξεφύγεις από αυτή την παγίδα, την οποία μόνη σου έχεις στήσει στον εαυτό σου.

Διάβασε το προσεκτικά λοιπόν και δώσε βάση. Δεν έχω τίποτα πιο προσωπικό να προσθέσω, αλλά αν επιμένεις να πάρεις μια γρήγορα συμβουλή, τότε σου λέω απλά: μην το κάνεις!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ