ΑΦΡΟΔΙΤΗ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
15:25
9/11/2011

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Pm

Θέλω μια κοπέλα εδώ και 3 χρόνια, αλλά αυτή με φτύνει. Όλοι οι φίλοι με κοροϊδεύουν που έχω κολλήσει. Τι να κάνω; Φέτος έχω και τις πανελλαδικές, δεν διαβάζω καθόλου, όλο την σκέφτομαι!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκία γεια σου! Με λένε πέτρο και είμαι 17 χρόνων. Θεία, θέλω μια κοπέλα εδώ και 3 χρόνια, αλλά αυτή με φτύνει. Όλοι οι φίλοι με κοροϊδεύουν που έχω κολλήσει. Τι να κάνω; Φέτος έχω και τις πανελλαδικές, δεν διαβάζω καθόλου, όλο την σκέφτομαι! Αχ Αφροδίτη, τι μου έκανες!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πέτρο μου, όπως μου τα λες δεν μπορώ να σε φωτίσω και πολύ. Τι κοπέλα είναι αυτή; Μεγαλύτερη, μικρότερη; Πού τη γνώρισες και τι σχέση έχεις μαζί της μέχρι τώρα; Μιλάτε καθόλου ή απλώς τη βλέπεις εξ αποστάσεως; Της έχεις δείξει με λόγια και έργα ότι τη θέλεις κι αν ναι, εκείνη πώς αντέδρασε; Μήπως βρίσκεται ήδη σε σχέση; Οι φίλοι σου γιατί πιστεύουν ότι σε φτύνει;

Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που θα με βοηθούσαν να καταλάβω καλύτερα την κατάσταση και ίσως να σου πω δώσω μια πιο πρακτική συμβουλή. Με όσα ξέρω πάντως, οφείλω να σου πω ότι πρώτον, δεν χρειάζεται να παίρνεις τόσο σοβαρά το όλο πράγμα. Εντάξει, είσαι ερωτευμένος κι η απόρριψη πονάει, αλλά πρέπει να δεχτείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε στη ζωή κι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στον έρωτα, αφού πρόκειται για έναν άλλο άνθρωπο που μπορεί να έχει εντελώς άλλες προτεραιότητες.

Έπειτα, οφείλω να σου πω ότι δεν πρέπει να δίνεις τόσο μεγάλη αξία σε κανέναν. Είμαι σίγουρη ότι το αντικείμενο του πόθου σου είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα, αλλά είμαι το ίδιο σίγουρη ότι εξίσου αξιαγάπητος είσαι κι εσύ. Μην υποτιμάς λοιπόν τον εαυτό σου, μόνο και μόνο επειδή έφαγες πόρτα από ένα κορίτσι. Δέξου ότι έχεις κολλήσει μαζί της, αλλά πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και να δεις πώς μπορείς να πάρεις ικανοποίηση από τους άλλους τομείς της ζωής σου.

Μάλιστα, αν προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στο διάβασμα σου και τελικά να πετύχεις τους στόχους σου, θα έχεις καταφέρει κάτι χειροπιαστό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ περήφανος και θα ανεβάσει τις μετοχές σου και στον ερωτικό τομέα. Τις ώρες που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς λοιπόν, αντί να σκέφτεσαι εκείνη, έτσι αόριστα, φαντάσου ότι διαβάζεις για εκείνη, για να πετύχεις και να την εντυπωσιάσεις και μ' αυτή τη σκέψη, ξαναγύρνα στο βιβλίο σου. Ακόμη κι αν αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι του μυαλού, θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στις σωστές του διαστάσεις και να μην αναλώνεις άσκοπα τις δυνάμεις σου. Άλλωστε, το να διαβάζεις περισσότερο και να ονειρεύεσαι λιγότερο, μπορεί τελικά να σε βγάλει σε νέους δρόμους, όπου θα συναντήσεις κι άλλες ενδιαφέρουσες κοπέλες που δεν αποκλείεται να μπορούν να σε εκτιμήσουν πολύ περισσότερο απ' ότι η μοιραία Αφροδίτη...

Και να ξέρεις από εδώ και στο εξής ότι εσύ είσαι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου και τα συμφέροντα αυτού του προσώπου πρέπει να φροντίζεις πρώτα και πάνω απ' όλα. Μην σπαταλάς τη ζωή σου για κανέναν άλλον.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ