Αδικαιολόγητος Θυμός | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:45
10/5/2013

Αδικαιολόγητος Θυμός

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ναντια

Το αγόρι μου θυμώνει υπερβολικά όταν στεναχωριέμαι για το θάνατο του πρώην μου. Με καταλαβαίνει και μου φωνάζει.

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Καλησπέρα θεία Λουκία!!!το τελευταίο διάστημα με απασχολεί κάτι κ θα ήθελα τη γνώμη σου. Είμαι 18 ετών και έχω σχέση 2 χρόνια με έναν 23. Πρίν γνωρίσω το αγόρι μου είχα μια σχέση 1 χρόνο με έναν 27 ο οποίος δεν ζει λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Με πόνεσε πάρα πολύ η απουσία του ήταν και η πρώτη μου αγάπη και με πονάει ακόμη και ας πέρασαν 4 χρόνια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το αγόρι μου θυμώνει υπερβολικά όταν στεναχωριέμαι για το θάνατο του πρώην μου. Με καταλαβαίνει όταν στεναχωριέμαι και συνεχώς μου φωνάζει. Όταν τον σκέφτομαι είμαι κάπως απόμακρη μαζί του, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι νιώθω. Και καταλαβαίνει οτι τον σκέφτομαι και μου φωνάζει... Στην αρχή ήταν πιο στοργικός και πιο συμπονετικός ενώ τώρα γίνεται οξύθυμος... Γιατί έχει αυτήν την συμπεριφορά; Τι πρέπει να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νάντια μου, δεν είναι αδικαιολόγητος ο θυμός του αγοριού σου, αφού η στάση σου δείχνει πως δεν έχεις ξεπεράσει τον μακαρίτη και συνεπώς, δεν μπορείς να είσαι απόλυτα αφοσιωμένη στην τωρινή σου σχέση. Επόμενο είναι λοιπόν εκείνος να εκνευρίζεται, όταν βλέπει ότι παραμένεις κολλημένη στο παρελθόν.

Μπορεί στην αρχή να έδειχνε περισσότερη κατανόηση με την ελπίδα ότι η αγάπη σας θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις τον πρώτο σου έρωτα, αλλά όταν δεν βλέπει αποτέλεσμα μετά από δύο χρόνια μαζί σου, λογικό είναι να συγχύζεται. Το ίδιο θα ένιωθες κι εσύ αν εκείνος δεν μπορούσε να ξεπεράσει το πένθος του για κάποια πρώην που έφυγε νωρίς.

Μάλιστα, η ξαφνική απώλεια εκείνου του έρωτα σου έχει στοιχίσει περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς για μια σχέση ενός χρόνου και πρέπει να ξεπεράσεις αυτή τη φάση και να επικεντρωθείς στο παρόν. Τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολύς καιρός για να πενθείς κάποιον τόσο βαθιά, ακόμη κι αν ήταν ο πρώτος σου έρωτας, ακόμη κι αν ο θάνατος του ήταν ένα σοκ για σένα.

Φρόντισε λοιπόν να κάνεις μέσα σου επιτέλους το μνημόσυνο εκείνου του ανθρώπου, κρατώντας μόνο τη ζεστή ανάμνηση του και μετά να προχωρήσεις μπροστά. Γιατί όσο ρομαντικό μπορεί να σου φαίνεται, στην πραγματικότητα είναι πολύ μακάβριο να θάβεις τον εαυτό σου μαζί του και δεν νομίζω να το ήθελε ούτε ο ίδιος για σένα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ