Ζουράρις: Τα καψόνια στην Τσιμτσιλή για ένα ναι! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:30
5/7/2011

Ζουράρις: Τα καψόνια στην Τσιμτσιλή για ένα "ναι"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη Νάντια Μπουλέ προσπάθησε να υπερασπιστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το περιστατικό με τον Κώστα Ζουράρι το πρωί της Τρίτης στο Elatte, αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός καθηγητής είναι από τους πιο δύσκολους καλεσμένους.

 

Τη Νάντια Μπουλέ προσπάθησε να υπερασπιστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το περιστατικό με τον Κώστα Ζουράρι το πρωί της Τρίτης στο Elatte, αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός καθηγητής είναι από τους πιο δύσκολους καλεσμένους. Αλλά αυτό αποτελεί λεπτομέρεια για την Σταματίνα, η οποία τα βγάζει πέρα ακόμη και με Ζουράρι.

 

Δύο φορές μας αποκάλυψε τον επεισοδιακό τρόπο που συμφώνησε μαζί του για μία συνέντευξη στο «Πολύ Μπλα Μπλα». Τι έγινε; Της ζήτησε να απαγγείλει τον εθνικό ύμνο! Και μετά της έκανε κάποιες ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου.

 

 Η Σταματίνα, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, αλλά διαπιστώσαμε κι εμείς, πέρασε με επιτυχία το τεστ κι έτσι έγινε η συνέντευξη. Μάλιστα, τότε ο Ζουράρις είχε κάνει διάφορες «πικάντικες» αποκαλύψεις, όπως ότι πλένεται με πράσινο σαπούνι, δεν βάζει αποσμητικό και του τη δίνουν οι άντρες που βγάζουν τα φρύδια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ