Ζόρικα τα πράγματα για τη Γερμανού στον ΑΝΤ1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:16
15/9/2014

Ζόρικα τα πράγματα για τη Γερμανού στον ΑΝΤ1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λες η Γερμανού να μην... ξανάρθει στον ΑΝΤ1; Παίζει τέτοιο σενάριο και το talk show, που ήταν και το μεγάλο τηλεοπτικό όνειρο της Ναταλίας, να έχει άδοξο τέλος;

Να μου πεις, γιατι είχε... δοξασμένο παρόν τον περασμένο χειμώνα, που ελέω The Voice είχε καταντήσει να βγαινει στα άγρια μεσάνυχτα; Σύμφωνα με όσα λένε οι κακές γλώσσες, ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια, επικρατεί... χαμηλό βαρομετρικό και το μέλλον της εκπομπής της μοιάζει αβέβαιο.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι μέχρι τώρα συζητήσεις της με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο, δεν έχουν οδηγήσει πουθενά. Και μπορεί, σου λέει, το κανάλι να έμεινε ικανοποιημένο από την "Γερμανού ξανάρχεται», όμως τελικά αποφάσισαν να μην το συνεχίσει. Και γενικότερα μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανάψει το πράσινο φως για οτιδήποτε αφορά την παρουσιάστρια.

Και όπως ειναι λογικό, αυτή η αβεβαιότητα έχει δημιουργήσει εκνευρισμό. Αν και λένε όσοι γνωρίζουν ότι δεν αποκλείεται να βρουν τι ακριβώς θέλουν και να το υλοποιήσουν από Γενάρη. Εξάλλου, η Γερμανού έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι και μάλιστα τριετούς διάρκειας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ