Ζήνα Κουτσελίνη: «Θα μεταφέρω στο κοινό το παρασκήνιο» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:43
17/9/2015

Ζήνα Κουτσελίνη: «Θα μεταφέρω στο κοινό το παρασκήνιο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει σε λίγες ημέρες στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star, αλλά για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες, παρουσιάζοντας την εκπομπή «αλήθειες με τη Ζήνα». Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real η ίδια δήλωσε για το νέο εγχείρημά της:

«Ο κύκλος των πραγµάτων ήρθε να µου πει ότι κάποιοι άνθρωποι επιµένουν για να κάνεις αυτό το πράγµα - και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Επειδή έχω κάνει τα πάντα, πίσω από τις κάµερες, δεν θεωρούσα ότι έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον άλλον. Τώρα, όµως, έχω να αποδείξω στον εαυτό µου...».

Υπόσχεται δε ότι θα είναι ο εαυτός της στον αέρα της εκπομπής κι εξηγεί το λόγο:

«Πιστεύω ότι είµαι... ο χαρακτήρας αυτής της εκποµπής που θα παρουσιάσω. Επειδή στη ζωή µου δεν µπορώ να πω ψέµατα ούτε να υποκριθώ, δεν θα χαϊδέψω τα αυτιά κανενός. Επειδή, επίσης, εγώ είµαι της λογικής ότι αν αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου στην τηλεόραση, έχεις χάσει από χέρι, θα είµαι ο ίδιος άνθρωπος. Θα µεταφέρω στο τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο. Θα λέω στον κόσµο ό,τι θα έλεγα στην παρουσιάστρια που θα είχα στο πλατό. ∆εν θα αλλάξω καθόλου. Οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη από αλήθειες. Ελπίζω να τους κερδίσουµε και να δικαιώσω την επιλογή του Star. Η τηλεόραση είναι ένας µαραθώνιος και για εµένα η παρουσίαση είναι ένα στοίχηµα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ