Ζήνα Κουτσελίνη: «Γιατί αποφάσισα να περάσω μπροστά από τις κάμερες» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
21:09
23/9/2015

Ζήνα Κουτσελίνη: «Γιατί αποφάσισα να περάσω μπροστά από τις κάμερες»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, φέτος η Ζήνα Κουτσελίνη θα περάσει μπροστά από αυτές και σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα εξηγεί τι ήταν αυτό που την ώθησε να δοκιμαστεί σε κάτι καινούριο:

«Δεν θα έκανα ποτέ lifestyle εκπομπή. Το τι είμαι εγώ με αυτό που παράγω είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα, στο σπίτι μου ακούω κλασική μουσική. Αν έβαζα όμως τέτοια μουσική επένδυση στις εκπομπές όπου έχω δουλέψει, θα με έδιωχναν. Τη δική μου εκπομπή την κάνω γιατί κάποια στιγμή κατάφερα να κάνω ένα restart στη ζωή μου. Έπιασα πάτο και σιγά-σιγά ανέβηκα. Έγινα άλλος άνθρωπος μετά τα 30 μου. Κι αν μέσα από την εκπομπή μου καταφέρω να αλλάξουν οι άνθρωποι τις σκέψεις ή τις αποφάσεις τους, ίσως η εκπομπή θα έχει πετύχει τον στόχο της».

Και συνέχισε:

«Το μπροστά στις κάμερες με κυνηγούσε πάντα. Το 1995 μου πρότειναν να αναλάβω μια κοινωνική εκπομπή ως παρουσιάστρια και αρνήθηκα. Μου άρεσε το παρασκήνιο, το χτίσιμο και ήθελα τον ρόλο του δημιουργού. Φοβόμουν ακόμα μήπως δω τη ζωή μου πρωτοσέλιδο. Η ίδια πρόταση ήρθε 20 χρόνια μετά. Και αυτή τη φορά με ιντρίγκαρε, γιατί θέλω να δείξω αυτά που πιστεύω στη ζωή μου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ