Ζει η κόρη του Κενάν! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:59
7/9/2011

Ζει η κόρη του Κενάν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σχέδιο της Εσάν πετυχαίνει και ο Κενάν εμφανίζεται. Θέλει να πάρει την Εσάν στο κρησφύγετό του, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν της δίνει ένα κινητό και της λέει να του τηλεφωνήσει όταν θα χρειαστεί βοήθεια. Η Εσάν και ο Εζέλ

 

Το σχέδιο της Εσάν πετυχαίνει και ο Κενάν εμφανίζεται. Θέλει να πάρει την Εσάν στο κρησφύγετό του, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν της δίνει ένα κινητό και της λέει να του τηλεφωνήσει όταν θα χρειαστεί βοήθεια. Η Εσάν και ο Εζέλ συνεχίζουν το σχέδιό τους. Ο Ραμίζ και ο Εζέλ αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την Εσάν, για να φτάσουν στον Κενάν.

 
Ο Κενάν βάζει κοριό στο τηλέφωνο της Εσάν, για να μάθει αν θα του στήσει παγίδα. Εκείνη όμως το γνωρίζει. Η Εσάν και ο Εζέλ συναντιούνται και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τους άντρες του Κενάν. Η Εσάν τηλεφωνεί στον Κενάν νωρίς το πρωί κλαίγοντας και του λέει ότι ο Εζέλ την ξεγέλασε και ότι σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει μαζί με τον Ραμίζ για τους δικούς τους σκοπούς.

Ο Εζέλ ξέρει ότι ο Κενάν θα έρθει μόνος, για να σώσει την Εσάν. Πράγματι, ο Κενάν έρχεται και η Εσάν τον κλειδώνει στο δωμάτιο. Ο Κενάν είναι σε κατάσταση σοκ. Ο Ραμίζ έρχεται και ανακοινώνει στον Κενάν ότι το παιδί του ζει. Αυτή θα είναι η τιμωρία του Κενάν: να πεθάνει χωρίς να δει το παιδί του. Η Εσάν δεν το αντέχει αυτό και βοηθάει τον Κενάν να το σκάσει. Ο Εζέλ είναι πολύ θυμωμένος μαζί της. Ο Κενάν μαζεύει όλους τους άντρες του.

Ο Τζεγκίζ προειδοποιεί την Μπαντέ ότι θα χάσει τον Εζέλ, αν δεν τον συναντήσει. Ο Ραμίζ, ο Εζέλ, ο Αλί και το Τεφό περιμένουν τον Κενάν στη βίλα. Ο Εζέλ ρωτάει τον Ραμίζ ποια είναι η κόρη του Κενάν, όμως εκείνος δεν απαντάει…

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ