Ζαχαρέα: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:02
13/10/2015

Ζαχαρέα: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Μάρα Ζαχαρέα, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, ενώ αποκάλυψε ότι πριν λίγα χρόνια σώθηκε από θαύμα!

Η Ζαχαρέα αποκάλυψε στην εφημερίδα Secret πώς γλίτωσε από θαύμα, πριν λίγο χρόνια.

 

«Ένα γεγονός που με συγκλόνισε ήταν το αεροπορικό δυστύχημα του Γιάννου Κρανιδιώτη, γιατί σε αυτό το ταξίδι θα πήγαινα κι εγώ και τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην πάω. Μάλιστα, τον είχα δει δύο ώρες πριν αρχίσει το ταξίδι και μου είχε πει: «Γιατί δεν έρχεσαι; Θα είναι ωραία». Του είχα απαντήσει: «Τώρα δεν προλαβαίνω να έρθω έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει κανονιστεί από το κανάλι». Το βράδυ έγινε το αεροπορικό δυστύχημα και έμαθα ξαφνικά ότι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μιλούσα δυο ώρες πριν ήταν νεκρός, όπως, δυστυχώς και οι υπόλοιποι άνθρωποι σε εκείνο το ταξίδι. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι η ζωή μπορεί να πάρει μια άλλη τροπή τελείως ξαφνικά», αποκάλυψε.

 

 

 

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε τον περασμένο χειμωνα.

 

«Ήταν μια χρονιά αρκετά κουραστική. Είχα αντιμετωπίσει για έξι μήνες ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει πολύ και ψυχολογικά. Περίμενα λοιπόν να έρθει το καλοκαίρι πώς και πώς. Ξαφνικά με έπιασε ένα άγχος ότι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, θα έρθει, θα περάσει και δεν θα προλάβουμε να πάμε διακοπές. Τελικά, πήγαμε και ξεκουράστηκα λίγο»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ