«Υπάρχει κάποιος στο Namaste να μαζέψει τον Νίκο Γκάνο;» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:34
9/6/2016

«Υπάρχει κάποιος στο Namaste να μαζέψει τον Νίκο Γκάνο;»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος τον βλέπουμε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, αλλά τα δύο πρόσφατα περιστατικά στον αέρα του NaMaSte που σχολιάστηκαν έντονα κι έκαναν κακή εντύπωση, οδήγησαν στο να γραφτεί μία ακόμα αρνητική κριτική για τον Νίκο Γκάνο.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Νικολαΐδου έγραψε στο ''TV Έθνος'':

 

"Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να «μαζέψει» τον Νίκο Γκάνο στο «Namaste»; Ο αοιδός εξελίσσεται σε απασφαλισμένη... χειροβομβίδα στον τηλεοπτικό αέρα. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος, Νάσος Γουμενίδης, και είδαμε τον νεαρό αοιδό να περνά σε κατά μέτωπο live επίθεση, στην προσπάθειά του να λύσει εκείνη την ώρα τις όποιες διαφορές του με τον δημοσιογράφο.

Μάλιστα, από το όλο κλίμα παρασύρθηκε και η Ελενα Ασημακοπούλου -και δεν χρειαζόταν-, με τη Ναταλία Γερμανού να μένει άναυδη και στη συνέχεια να μην παίρνει μέρος σε όλο αυτό το μπάχαλο.Η Ναταλία όφειλε όχι μόνο να μην μείνει αμέτοχη, αλλά να επιβάλει την τηλεοπτική τάξη και να προστατέψει τον καλεσμένο της. Αυτό λένε οι τηλεοπτικοί κανόνες καλής συμπεριφοράς. Άλλωστε, ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να λύνει τις διαφορές του και για να κάνει τσαμπουκάδες."

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ