Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τα γυρίσματα της νέας σειράς για το Mega ξεκίνησαν - Οι πρώτες εικόνες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:06
15/7/2021

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τα γυρίσματα της νέας σειράς για το Mega ξεκίνησαν - Οι πρώτες εικόνες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και η Χαρούλα Αλεξίου στη σειρά "Ο Δάσκαλος".

Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα συνεργασία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Mega 11 χρόνια μετά τη τελευταία ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα έχουμε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, όπου και εξελίσσεται η ιστορία της σειράς που έρχεται με τον τίτλο "Ο Δάσκαλος".

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος στους βασικούς ρόλους και η υπόθεση έχει ως εξής:

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.
Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και
μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει… 

Ιδού και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα:

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ