Χρηστίδου: Οι δύσκολες στιγμές στο γάμο της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:51
28/8/2014

Χρηστίδου: Οι δύσκολες στιγμές στο γάμο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντινη, πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί κατά καιρούς. Μάλιστα, κάθε λίγο και λιγάκι έβγαιναν φήμες πότε για σοβαρή κρίση και πότε για... χωρισμό

Ωστόσο, το ζευγάρι έκλεινε τα αυτιά του, ενώ με κάθε ευκαιρία διέψευδαν τα όσα ακούγονταν για το γάμο τους. Και σήμερα, η Σίσσυ έχοντας αποκτήσει δύο γιους με τον Μαραντίνη και ζώντας την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, έρχεται με νέα συνέντευξη και τονίζει ότι ποτέ δεν πέρασε κριση ο γάμος τους.

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο Φίλιππος, είχαμε δυσκολία στην προσαρμογή και δεν ξέραμε πώς να το χειριστούμε. Το χάσαμε! Ακόμα και τότε, όμως, ήμασταν μαζί και χέρι-χέρι το παλέψαμε. Ποτέ δεν ήρθαμε αντιμέτωποι, πάντα ήμασταν σύμμαχοι», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Και προσθέτει «Είμαστε οκτώ χρόνια μαζί με τον Θοδωρή. Φυσικά και είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι ένας άντρας πολύ απρόβλεπτος και δεν αφήνει ποτέ τη σχέση μας να λιμνάσει. Η ζωή δίπλα του είναι μια συνεχής περιπέτεια. Είναι αδύνατον να βαρεθείς».

Πηγή: περιοδικό like!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ