Χρηστίδου: Νάτο πετιέται το εσώρουχο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:37
25/10/2011

Χρηστίδου: Νάτο πετιέται το εσώρουχο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με… αποκαλυπτικές διαθέσεις φαίνεται ότι μπήκε η Σίσσυ Χρηστίδου την δεύτερη εβδομάδα ζωής του Πρωινού ΑΝΤ1 και ειλικρινά έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε την…αποκάλυψη της Τετάρτης από την μάνα Σίσσυ. 

 

Με… αποκαλυπτικές διαθέσεις φαίνεται ότι μπήκε η Σίσσυ Χρηστίδου την δεύτερη εβδομάδα ζωής του Πρωινού ΑΝΤ1 και ειλικρινά έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε την…αποκάλυψη της Τετάρτης από την μάνα Σίσσυ. Για να καταλάβεις, την Δευτέρα η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τολμηρό μπούστο που έβγαζε μάτι. Δύο κουμπιά είχε ξεκουμπώσει από το πουκάμισο κι έβλεπες το στήθος της να…ασφυκτιά σε αυτό, που σου ερχόταν να μπουκάρεις στην τηλεόραση για να τα… απελευθερώσεις.

 

Και μετά την hot εμφάνιση της Δευτέρας το Σισσάκι επανήλθε. Σήμερα επέλεξε φόρεμα και παρόλο που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής πρόσεχε να μην υπάρξει «ατύχημα», ήρθε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και το έκανε το κακό του. Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ, αλλά ο καλεσμένος διαμαρτυρήθηκε ότι έχει πάρει εκείνη όλα τα μαξιλάρια κι εκείνος κάθεται άβολα.

 

Για να μην τα πολυλογούμε, η μάνα Σίσσυ εξηγησε την αγωνία της μήπως και φανεί κάτι κι εκεί που έδειχνε, επαληθεύτηκε ο μεγάλος της φόβος….Τσουπ, φάνηκε λευκό εσώρουχο την ώρα που πήγε να αλλάξει πόδι….

 

Loading the player ...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ