Χουρέμ: Η φωτογραφία από το ψυχιατρείο-Τι μήνυμα έστειλε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:56
8/7/2013

Χουρέμ: Η φωτογραφία από το ψυχιατρείο-Τι μήνυμα έστειλε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία και όχι μόνο η περιπέτεια με την υγεία της τηλεοπτικής Χουρέμ, η οποία τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στην Γερμανία.

 Κι ενώ στη γειτονική χώρα η αντικαταστάτρια της στον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των τηλεθεατών, η Μεριέμ Ουζερλι στέλνει για πρώτη φορά μήνυμα μέσα από την κλινική, όπου νοσηλεύεται.

«Αγαπημένοι φίλοι, θέλω καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που άργησα να επικοινωνήσω μαζί σας. Αυτή είναι η πρώτη μέρα που νιώθω λίγο καλύτερα. Η θεραπεία μου πάει πολύ καλά και οι δύσκολες μέρες είναι τώρα πίσω μου. Ο σύντροφός μου είναι στο πλευρό μου και αυτό μου κάνει πολύ καλό. Σας στέλνω την αγάπη μου και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Με τη θέληση του Θεού θα επιστρέψω πιο δυνατή μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανή! Με παρακολουθεί ένας από τους σημαντικότερους και καλύτερους καθηγητές ψυχιατρικής της Γερμανίας και ελπίζω ότι γρήγορα θα ανακτήσω την ενέργεια και τη δύναμή μου. Αυτή την περίοδο της ζωής μου πρέπει να ξεκουραστώ για αυτό δεν θα μπορώ να επικοινωνώ συχνά μαζί σας στο διαδίκτυο. Ο Θεός να σας έχει καλά σας αγαπώ πολύ όλους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει και μία φωτογραφία της μέσα από την κλινική, όπου φαίνεται ότι είναι καταβεβλημένη. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ