Χουρέμ: Έπεσε θύμα μαύρης μαγείας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:27
25/6/2013

Χουρέμ: Έπεσε θύμα μαύρης μαγείας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για την Χουρέμ η οποία αποκαλύπτεται ότι έχει πέσει θύμα μαύρης μαγείας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα νέα επεισόδια του τελευταίου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται στην Τουρκία και οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» είναι καταιγιστικές.

Μια παλακίδα, η Ντιάνα, απεσταλμένη από τη Χατιτζέ και τη Μαχιντεβράν με σκοπό να σκοτώσουν τη Χουρρέμ, επιχειρεί όντως να τη σκοτώσει. Παρά το γεγονός ότι η Χουρρέμ παίρνει την παλλακίδα με το μέρος της, λίγες μέρες μετά η Χουρρέμ αρχίζει να ζαλίζεται και να χάνει τον ειρμό των σκέψεων της.

Σε μια επίσκεψη της στο Τοπ Καπί, η Χουρρέμ επιτίθεται στην Χατιτζέ και την ξυλοκοπεί! Η αδερφή του Σουλτάνου συνέρχεται αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τίποτα. Άλλωστε έχει βαλθεί να εξοντώσει τη Χουρρέμ με άλλο τρόπο…

Τώρα τα φώτα πέφτουν στην τεράστια περιουσία του εκλιπόντος Ιμπραήμ. Η Χουρρέμ κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει αλλά η Χατιτζέ ξέρει μόνο ότι ο μυθικών διαστάσεων θησαυρός βρίσκεται σε μια κρύπτη.

Μάλιστα, η Χατιτζέ αποκαλύπτει στην αδελφή της την αλήθεια… πως την περιουσία αυτή θα τη χρησιμοποιήσει για να εξοντώσει την Χουρρέμ, βάζοντας μια μάγισσα να της κάνει μάγια!

Οι κρίσεις πανικού, τα εξανθήματα στο σώμα και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Χουρρέμ ανησυχούν τον Σουλεϊμάν...

Πηγή: ΤV Έθνος

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ