Χαμός! Χυδαία επίθεση στην Τσιμτσιλή στα social media | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:15
1/7/2015

Χαμός! Χυδαία επίθεση στην Τσιμτσιλή στα social media

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας τάσσεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά, φευ, η άποψη της παρουσιάστριας δεν άρεσε σε κάποιους. 

Και πολλοί από αυτούς έσπευσαν να εκφράσουν τη διαφορετική άποψη με… πολιτισμένο τρόπο, δηλαδή, με χυδαίες προσβολές! Και όπως ήταν αναμενόμενο, η χυδαία επίθεση που δέχτηκε, έκανε την Τσιμτσιλή να ξεσπάσει.

 

 

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης της εκπομπής με τη ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha, με τον Πέτρο Κουσουλό και τον Δήμο Βερύκιο, ξέσπασε για την επίθεση που δέχτηκε, επειδή τόλμησε να πει τη γνώμη τους, που είναι διαφορετική από κάποιων άλλων.

 

 

«Κάνεις ένα tweet  ότι είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, που δε σημαίνει ότι είμαι υπέρ του Σαμαρά, ή του Βενιζέλου. Είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Και ξαφνικά βρίσκεσαι σάκος του μποξ και δέχεσαι χυδαίες επιθέσεις. Νιώθω την ανάγκη να το πω, γιατί μου συνέβη και μένα. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας την άποψη του άλλου. Θεωρητικά θέλουμε το ίδιο, δεν είναι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός», είπε φανερά εκνευρισμένη.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ