Χαμός στην Τουρκία: Χωρίζουν Σουλεϊμάν-Σεχραζάτ; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:47
10/5/2013

Χαμός στην Τουρκία: Χωρίζουν Σουλεϊμάν-Σεχραζάτ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά τις νέες φήμες που ξέσπασαν και θέλουν το πιο διάσημο ζεύγος της χώρας τον πάλαι ποτέ «Ονούρ» να χωρίζει με την «Σεχραζάτ».

 

Κι αν στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές τα τούρκικα Μέσα «διέλυαν» τον γάμο τους, τούτη τη φορά φαίνεται ότι ο καπνός έχει και... φωτιά. Και το υπέρλαμπρο ζεύγος, που έδειχνε ερωτευμένο κι ενωμένο, είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο.

Αιτία; Οι τσαχπινιές του Χαλίτ Εργκέντζ, ο οποίος φαίνεται ότι πήρε στα σοβαρά το ρόλο του ως... Σουλεϊμάν και είπε εκτός από τη νόμιμη σύζυγο να έχει και... φαβορί! Και αυτή, όπως λένε τα τούρκικα Μέσα δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική του αδελφή. Όχι η Χατιτζέ, αλλά η  «Σαχ» την οποία θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας και την υποδύεται μία όμορφη μελαχρινή ηθοποιός. Μπεργκιουζάλ Κορέλ, δηλαδή «Σεχραζάτ» δεν είναι, αλλά τη «ζημιά» στον σύζυγο και «αδελφό» την έκανε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,  οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα και μάλιστα λένε ότι η «πέτρα του σκανδάλου» περνάει ώρες ατελείωτες στο καμαρίνι του Εργκεντζ. Τα μαντάτα για τη «στενή» παρέα έφτασαν στην Κορέλ, η οποία αυτή τη φορά, είπε να μην την χαρίσει στον άτακτο σύζυγο. Γιατί βλέπεις, κι άλλες φορές της είχαν «σφυρίξει»» για τον Χαλίτ, αλλά εκείνη δεν έδινε σημασία. Τώρα, όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ