Χαμός στα social media με τις ποδάρες της Γαρμπή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:56
28/1/2014

Χαμός στα social media με τις ποδάρες της Γαρμπή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον ημιτελικό του DWTS εμφανίστηκε η Καίτη Γαρμπή, η οποία χόρεψε και... μισή ρούμπα. Και η μισή αυτή χορογραφία της αοιδού ήτο αρκετή για να «βάλει» φωτιά στα social media.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα αποθεωτικά σχόλια για τα καλλίγραμμα πόδια της Καίτης έδωσαν και πήραν, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια λίγο αργότερα και τα άφηναν ακάλυπτα, έδωσαν περισσότερη «τροφή» στους χρήστες.

Για να καταλάβεις, τα like ξεπέρασαν τις 10 χιλιάδες, οι κοινοποιήσεις έγιναν κατά εκατοντάδες, ενώ τα αποθεωτικά σχόλια για τις ποδάρες της Γαρμπή έδωσαν και πήραν. Η ίδια μόνο κολακευμένη ένιωσε για τον χαμό που προκλήθηκε, ευχαριστώντας το κοινό:  «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα κολακευτικά σας σχόλια για τη χθεσινή εμφάνιση στο ‪#‎dwts4!», έγραψε χαρακτηριστικά η αοιδός.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ