Τζιόβας: Γίνεται σερβιτόρος για να βγει οικονομικά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:40
27/6/2013

Τζιόβας: Γίνεται σερβιτόρος για να βγει οικονομικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στο Πρωινό mou ήταν ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος με μία αποκάλυψη του άφησε τον Γιώργο Λιάγκα με το στόμα ανοιχτό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο γνωστός ηθοποιός αν και το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση, θα κάνει και δεύτερη δουλειά διοτι δεν βγαίνει οικονομικά. Και δεν είναι η αποκαλυψη αυτή που προκαλεί έκπληξη, αλλα το είδος της δουλειάς που θα κάνει.

Ο Τζιόβας, λοιπόν, όπως αποκάλυψε θα δουλέψει σερβιτόρος σε μαγαζί στο Παγκράτι, προκειμένου να κλείσει κάποιες τρύπες που έχει. Ο Λιάγκας στην αποκάλυψη του ηθοποιού απόρησε, αλλά ο ηθοποιός μόνο κόμπλεξ δε νιώθει γι αυτό. Εξάλλου, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

«Θα δουλέψω σε ένα μαγαζάκι στη γειτονιά μου, στο Παγκράτι" αποκάλυψε και ο Λιαγκας τον ρώτησε, αν θα είναι μπάρμαν. "Δε θα δουλέψω ως barman, θα δουλέψω ως σερβιτόρος σε ένα καφέ στη γειτονιά μου τα πρωινά», εξήγησε.

«Δε θεωρώ ότι κάνω πισωγύρισμα μ’ αυτόν τον τρόπο. Συμπληρώνω το εισόδημά μου, κι αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος γιατί τον ξέρω», είπε στη συνέχεια.​

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ