Τζεγκίζ και Αλί συλλαμβάνονται! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:14
30/8/2011

Τζεγκίζ και Αλί συλλαμβάνονται!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Εζέλ πιστεύει ότι ο Αλί θα παραδώσει την βιντεοκασέτα στην αστυνομία. Η Εσάν λέει στην Μπαντέ την ιστορία της με τον Ομέρ κλαίγοντας. Ο Εγκίν, αρχηγός της αστυνομίας, ανακρίνει τον Εζέλ. Ο Αλί πηγαίνει στο πατρικό του να δει την μητέρα του.

 

Ο Εζέλ πιστεύει ότι ο Αλί θα παραδώσει την βιντεοκασέτα στην αστυνομία. Η Εσάν λέει στην Μπαντέ την ιστορία της με τον Ομέρ κλαίγοντας. Ο Εγκίν, αρχηγός της αστυνομίας, ανακρίνει τον Εζέλ. Ο Αλί πηγαίνει στο πατρικό του να δει την μητέρα του. Ο Ραμίζ πιστεύει ότι ο Αλί δεν θα ξαναγυρίσει και ζητάει από τον Τεφό να τον βρει και να τον φέρει εκεί. Η αστυνομία ανοίγει τον τάφο του Ομέρ. Ο Τεφό στέλνει μήνυμα στον Εζέλ ότι ο Αλί το έσκασε.


Ο Εζέλ, στην κατάθεσή του, δεν γράφει για όσα συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά για αυτά που θα συμβούν στο μέλλον. Αρπάζει το όπλο του Εγκίν και δραπετεύει. Οι άνδρες του Ραμίζ πιάνουν τον Αλί κι εκείνος παραδέχεται την ενοχή του και δίνει στην αστυνομία την βιντεοκασέτα. Ο Τζεγκίζ συλλαμβάνεται και ο Εζέλ παραδίνεται στην αστυνομία.

Στο μεταξύ ο Κενάν προσπαθεί να φτάσει στον Ραμίζ μέσω της Εσάν, όμως εκείνη έχει ένα μικρόφωνο κρυμμένο στο γιακά της. Ο Εγκίν στέλνει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα, όμως εκείνος δεν θέλει να αναλάβει την υπόθεση γιατί η δύναμη του Κενάν τον έχει φοβίσει…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ