Τσιμτσιλή: Το άγνωστο χειρουργείο & ο θάνατος του πατέρα της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:20
26/3/2015

Τσιμτσιλή: Το άγνωστο χειρουργείο & ο θάνατος του πατέρα της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, «Αργά» βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια προχώρησε και σε προσωπικές εξομολογήσεις, μιλώντας  μεταξύ άλλων για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο, αλλά και το θάνατο του πατέρα της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Είχα βγάλει έναν πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Τον έβγαλα γιατί ήμουν μονίμως βραχνιασμένη», αποκάλυψε αρχικά για το πρόβλημα υγείας της. Και πρόσθεσε: «Είναι αυτό το λάθος που κάνουμε εμείς οι Έλληνες και είμαστε γιατροί του εαυτού μας! Είχα ένα βράχνιασμα και νόμιζα ότι ήμουν άρρωστη. Έπινα τσάι και το ζεστό προκαλούσε διαστολή. Κι αυτό χειροτέρευε και εγώ δεν το καταλάβαινα. Μέχρι που πήγα στο χειρουργείο...»

 

Η Σταματίνα αναφέρθηκε και στο θάνατο του πατέρα της σε τροχαίο, ένα γεγονός που τη σημάδεψε. «Το μπαμπά μου τον έχασα σε τροχαίο, δεν έτρεχε βέβαια ο άνθρωπος. Κάποιος έκανε προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα, έγινε μία μετωπική που ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα απλά είχε την ατυχία…» είπε με τρεμάμενη φωνή.

 

Και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου ήταν 49 χρόνων, πολύ νέος και εγώ ήμουν 22. Είναι σοκ και πολύ δύσκολο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ