Τσιμτσιλή: Η απίστευτη ξινίλα για το σουξέ της Τσολάκη (vds) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:29
23/3/2015

Τσιμτσιλή: Η απίστευτη ξινίλα για το σουξέ της Τσολάκη (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Να’ ταν η ζήλια ψώρα, θα είχε γεμίσει ο τόπος με… ξινισμένη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Καλέ τι ξινίλα ήταν αυτή που έβγαλε, όταν άκουσε ότι η Ελένη Τσολάκη έχει… υπερατλαντικό σουξέ;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και όχι η ίδια; Που είναι και η κοτζάμ παρουσιάστρια του Happy day; Μιλάμε για απίστευτη σκηνή. Ο Δήμος Βερύκιος γι’ ακόμα ένα πρωινό ευλογά τα… γένια της εκπομπής, λέγοντας ξανά και ξανά ότι τους παρακολουθούν όλοι, αριστερά, δεξιά, στο πανελλήνιο και σε… όλη την υφήλιο! Και όσο ο Βερύκιος έριχνε τους επαίνους, το χαμόγελο της Σταματίνας είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά. Αλλά «πάγωσε» μόλις ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το σουξέ που έχει η Τσολάκη στο Λος Άντζελες.

 

Της κόπηκαν τα γελάκια της Τσιμτσιλή στο λεπτό, βγάζοντας μία απίστευτη ξινίλα. Ο Βερύκιος ενημέρωσε την Τσολάκη ότι αναμένεται να της έρθει πρόσκληση να ταξιδέψει μέχρι το Λος Άντζελες κι εκείνη την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Κι ας μη μπαίνει σε αεροπλάνο!.

 

Ωστόσο, η Τσιμτσιλή όταν άκουσε τη συνεργάτιδα της να μιλάει για το ταξίδι – κι ας έκανε πλάκα – με ξινισμένο ύφος τη ρώτησε πώς θα το συνδυάσει, αφού έχουν εκπομπή. Και αμέσως έκοψε τη σύνδεση με Βερύκιο, αφού ήταν φανερό ότι δεν ήταν και το καλύτερο της θέμα, ώστε να το συνεχίσει.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ