Τσιμτσιλή: Η αναστάτωση που της έφαγε συνεργάτη η Σπυροπούλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:36
26/11/2014

Τσιμτσιλή: Η αναστάτωση που της "έφαγε" συνεργάτη η Σπυροπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τα όσα συμβαίνουν στον Alpha κι έχουν να κάνουν κυρίως με την Κων/να Σπυροπούλου μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Η παρουσιάστρια, που επηρεάστηκε άμεσα από τις εξελίξεις στο «Σπίτι σπιτάκι» της Σπυροπούλου, δε διστάζει να παραδεχτεί ότι αναστατώθηκε και στενοχωρήθηκε, που της «έφαγε» συνεργάτη. Συγκεκριμένα, το Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος στις αρχές της δεύτερης σεζόν μετακόμισε στης Σπυροπούλου.

 


«Και με αναστάτωσε και με στεναχώρησε, γιατί όταν ξεκινάς μια εκπομπή με μια συγκεκριμένη σύνθεση και βλέπεις ότι έχει επιτυχία, η όποια αλλαγή σε βγάζει από τα νερά σου. Το σεβάστηκα, βέβαια, γιατί ήταν επιλογή του Νίκου, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής στο καθημερινό. Το άφησα, όμως, γρήγορα πίσω μου, γιατί έπρεπε να βρούμε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν μια πολύ καλή επιλογή και θεωρώ ότι φέτος δίνει τον καλύτερό του εαυτό τηλεοπτικά κι έχει δέσει με την ομάδα του "Ηappy Day" δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για τις αποχωρήσεις από το «Σπίτι, σπιτάκι» λέει: «Όταν δε ζεις από κοντά μια εκπομπή, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει και καλό είναι να μην παίρνεις θέση. Σε ότι αφορά την Κωνσταντίνα, αυτό που έχω πει και στην ίδια είναι ότι, όταν ξεχωρίζεις, τότε σε σχολιάζουν και σε συζητούν. προφανώς δεν περνάει αδιάφορη, γι' αυτό συζητιέται. Για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή δεν θα ήθελα να πω κάτι, όπως αντίστοιχα, αν γινόταν κάτι τέτοιο στη δική μου εκπομπή, δε θα μου άρεσε να το συζητούν»

 

Όσο για την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη (που είχε προλόγισε και το βιβλίο της στην πρώτη επίσημη παρουσίαση) δηλώνει ότι τη στεναχώρησε τα μάλα. Και την αιφνιδίασε. «Στεναχωρήθηκα και αιφνιδιάστηκα, γιατί τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήταν από εκείνους που με πίστεψαν και με στήριξαν από την αρχή στον Alpha. Έχω την αίσθηση ότι η αποχώρηση του ήταν μια απόφαση κοινή συναινέσει κι ότι οι σχέσεις του με το σταθμό παραμένουν άριστες. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε του βήμα» είπε.

Πηγή: περιοδικό Hello

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ