Τσιμτσιλή: «Αν δεν είχε γίνει αυτό, μπορεί να ήμουν ακόμα στον ΑΝΤ1 ως...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:28
13/7/2016

Τσιμτσιλή: «Αν δεν είχε γίνει αυτό, μπορεί να ήμουν ακόμα στον ΑΝΤ1 ως...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αναμφίβολα το Happy Day στον Alpha απογείωσε την καριέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή κι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την παρουσιάστρια αφού μόλις είχε κοπεί από τον ANT1.

Σε συνέντευξή της η Σταματίνα μίλησε για την επιτυχία της πολύ πρωινής εκπομπής του Alpha και για την ομάδα που την απαρτίζει.

 

«Η επιτυχία της εκπομπής με έχει κάνει να πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Θεωρώ πως η διοίκηση του καναλιού πίστεψε στη συγκεκριμένη εκπομπή και τη στήριξε με αξιόλογο δυναμικό, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Από εκεί και πέρα, ο καθένας από εμάς βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Έχουμε μια πολύ όμορφη ομάδα και θεωρώ πως είμαστε μια τηλεοπτική παρέα .Δεν έχω το ψώνιο και την ανασφάλεια να αποδείξω πως η επιτυχία οφείλεται σε μένα».

 

Βέβαια, αναφέρθηκε και στο κόψιμο από τον ANT1, το οποίο αν και τότε όπως ήταν λογικό τη στενοχώρησε, τώρα μάλλον λέει «κάθε εμπόδιο για καλό»:

«Όταν έγινε η διακοπή της συνεργασίας μου με τον ΑΝΤΙ, στεναχωρήθηκα, και θεώρησα πως ήταν μια άδικη απόφαση. Όσο περνάει, όμως ,ο καιρός, αντιλαμβάνεσαι και την άλλη πλευρά. Ο σταθμός πήρε μια απόφαση. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί.

Αυτό που διδάχτηκα είναι πως μια δύσκολη κατάσταση έρχεται στη ζωή μας για να μας βοηθήσει να πάμε παραπέρα, να γευτούμε και να βιώσουμε κάτι καλύτερο. Δεν έχουμε πάντα την υπομονή να το αντιληφθούμε και πολλές φορές κολλάμε σε μια κατάσταση που ενδεχομένως να μην είναι η ιδανική για μας. Αν δεν είχε γίνει αυτό, μπορεί να ήμουν ακόμα στον ΑΝΤ1 ως μέλος μιας εκπομπής και να μην είχα την εξέλιξη αυτή με τον Alpha».

Πηγή:peoplegreece.com

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ