Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση & τα δάκρυα για τον πατέρα του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:58
15/1/2014

Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση & τα δάκρυα για τον πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μίλησε για τα πάντα. 

Από τον ερχομό της κόρης του, τον θρησκευτικό γάμο που ΔΕΝ θα κάνει με την Βάσω Λασκαράκη, αλλά και το «κέρατο» που έχει ρίξει.  «Όχι δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Όλο αυτό το νταβαντούρι δεν το μπορώ» δήλωσε για το κομμάτι της παντρειάς.

Για την απιστία είπε:  «Ναι έχω απιστήσει. Το γιατί είναι σχετικό δηλαδή ίσως ήταν λάθος γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο χωρίς να τα αφήνεις για αργότερα επειδή φοβάσαι να μην μείνεις μόνος σου»

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του.  «Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία. Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε.»

Για να καταλήξει με δακρυσμένα μάτια: «Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ