Τσιμιτσέλης για Μουρμούρα: Ήξερα ότι ο κόσμος θα αγαπήσει το ζευγάρι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:09
11/3/2016

Τσιμιτσέλης για "Μουρμούρα": "Ήξερα ότι ο κόσμος θα αγαπήσει το ζευγάρι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τον Ιανουάριο οπότε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μαζί με τη Δανάη Επιθυμιάδη αντικατέστησαν τους Πάνο Βλάχο κι Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη “Μουρμούρα”, τα νούμερα της σειράς μπορεί να έχουν διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, όμως, τα σχόλια για το νέο ζευγάρι είναι και θετικά κι αρνητικά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αναμενόμενο, βέβαια, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι το κοινό να συνηθίσει τους νέους ηθοποιούς.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη εμπειρία του σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του «δεν έχει σχέση γιατί είναι μια ειδική συνθήκη. Ήταν ένα στημένο project, στο οποίο έπρεπε να ενσωματωθούμε. Η εμπειρία βοηθάει, αλλά το άγχος υπάρχει πάντα».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δε φοβήθηκε την απόρριψη κι ήξερε ότι:

“Αργά ή γρήγορα το κοινό θα το αγαπήσει αυτό το ζευγάρι. Γιατί μπορεί να ταυτιστεί πολύς κόσμος μαζί του. Αν κάναμε τους ίδιους ρόλους με το προηγούμενο ζευγάρι, θα μπορούσαμε να μιλάμε για σύγκριση. Αλλά πρόκειται για μια εντελώς νέα ιστορία.”

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ