Τσιμιτσέλης για Μουρμούρα: «Δεν αντικαταστήσαμε τον Χάρη και τη Βασούλα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:45
2/3/2016

Τσιμιτσέλης για Μουρμούρα: «Δεν αντικαταστήσαμε τον Χάρη και τη Βασούλα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τον Ιανουάριο οπότε και αποχώρησαν από τη “Μουρμούρα” ο Πάνος Βλάχος κι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, στη θέση τους ήρθαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη, οι οποίοι βέβαια, υποδύονται άλλους χαρακτήρες.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες TV, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για το νέο του ρόλο:

«Δεν πήραμε τους ρόλους του Χάρη και της Βασούλας. Είναι ένα σίριαλ στο οποίο θα μπορούσε να υπάρξει και τέταρτο ζευγάρι και ίσως αυτό να συμβεί μελλοντικά. Απλώς ήρθαν δύο νέοι χαρακτήρες, εγώ έτσι το αντιμετώπισα. Δεν το είδα σαν αντικατάσταση, αλλά σαν μία αλλαγή. Έτσι, δεν είχα κάποιο θέμα ή ενδοιασμό. Και ίσα ίσα, είναι ένα στοίχημα παραπάνω, να κάνουμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί κι εμάς και να περνάει καλά βλέποντάς μας. Είναι γρήγοροι και εποικοδομητικοί οι ρυθμοί και δεν βαριέσαι ποτέ. Επίσης, είναι ωραίο το κλίμα και βγαίνουν οι σκηνές που πρέπει να βγουν. Γενικώς, είναι μια δουλειά που πάει καλά, την αγαπάει ο κόσμος και είναι όλοι ικανοποιημένοι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ