Τσαπανίδου: Της τελείωσε κι αυτός. Να περάσει ο επόμενος | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
22/4/2014

Τσαπανίδου: Της τελείωσε κι αυτός. Να περάσει ο επόμενος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα πιασάρικο και άκρως ψαρωτικό μήνυμα ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Πόπη Τσαπανίδου, κάνοντας λόγο για εκείνον που της... τελείωσε και που ο άτιμος ήταν ωραίος, ενώ όταν μπήκε στη ζωή της, τής έφερε νέο αέρα!!!

Κι ενώ όλων στην αρχή ο νους πήγε στο σύντροφό της, η Πόπη αναφερόταν σε... άλλον. Σε ποιον; Διάβασε το post της.....

 «Δεν ενθουσιάστηκα απ’ την αρχή. Κράτησα την ψυχραιμία μου! Σιγά μη μασήσω, στη δύναμη του νέου. Αλλά όσο να πεις, το είδα με αισιοδοξία το πράγμα. Πάντα στο ξεκίνημα δεν είναι σαν να μηδενίζεις το κοντέρ; Καινούρια αρχή, νέοι όροι, υποσχέσεις για ξεκινήματα και οριστικό τέλος, στις καταστάσεις που βαλτώνουν επικίνδυνα. Αυτό λοιπόν συνέβη και με τον ερχομό του. “Eγώ και αυτός, θα κάνουμε θαύματα”, σκέφτηκα μόλις αρχίσαμε να συνηθίζουμε, ο ένας τον άλλον. Ήταν σωστό και το timing. Αλλιώς αντιδράς όταν είσαι πιτσιρίκι, αλλιώς στα χρόνια της ωριμότητας. Αρχίζουν ξαφνικά και αποκτούν διάσταση οι λεπτομέρειες, αμβλύνονται οι διαφορές, γεφυρώνονται τα χάσματα. Με τα χρόνια δηλαδή, αρχίζουν να γίνονται εντονότερα, όσα μας ενώνουν και όχι όσα μας χωρίζουν. Έτσι, γίναμε κολλητοί. Μαζί παντού. Δεν του γύρισα ποτέ την πλάτη», γράφει.

Και συνεχίζει: «ήταν ωραίος. Και ας ήταν δύσκολος. Τον αγάπησα πολύ. Ήταν δικός μου. Και θα μείνει στη σκέψη και στην καρδιά μου για πάντα. Για όσα μου χάρισε!. Σήμερα, γνώρισα -φυσικά- τον επόμενο! Μ’ αυτόν να δεις τι έχω να κάνω... Θα περάσω συναρπαστικά. Θα κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον θα παλέψω, μέχρι να το πετύχω. Γιατί -τελικά- ο νέος είναι ωραίος! Καλώς ήρθε λοιπόν, ένας ακόμα χρόνος στη ζωή μου», κατέληξε, αποκαλύπτοντας ότι αναφερόταν στο χρόνο!!!!

Εξάλλου, η Τσαπανίδου την Κυριακή του Πάσχα είχε τα γενέθλια της.

 

Δες τις μοναδικές φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου με μπικίνι που «φυσάει»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ