Τσαπανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:41
20/10/2014

Τσαπανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε κλάματα ξέσπασε η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Δευτέρας, στον «αέρα» της εκπομπής της. Στο Live U είχαν θέμα μία τετραμελή οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο, που μένει μέσα στο αυτοκίνητό της!

Μετά την προβολή της απίστευτης αυτής ιστορίας, η Τσαπανίδου δεν άντεξε και ξέσπασε.

 

«Είναι ντροπή να μιλάμε για success story και για επιτυχία της χώρας και για έξοδο από τα Μνημόνια, και να έχουμε αυτή την εικόνα. Μια οικογένεια είναι, αλλά μια οικογένεια που μπορεί να βάλει το στοίχημα πάνω απ όλους μας. Πού είναι αυτό το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που είναι όλα αυτά τα οποία θα δώσουν στους άπορους; Εδώ μιλάμε για την χειρότερη περίπτωση που μπορεί να υπάρχει σήμερα στη χώρα. Και γιατί δεν έχουν πέσει πάνω τους ακόμα ώστε να τους βοηθήσουν. Γιατί έπρεπε να βγουν στα κανάλια και στις εφημερίδες για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι ντροπή. Εγώ ντρέπομαι που χειριζόμαστε αυτό το θέμα από την τηλεόραση» είπε φανερά εκνευρισμένη.

 

 

Και πρόσθεσε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της: «Πού είναι αυτή η περίφημη Πρόνοια σε αυτό το κράτος που υποφέρει; Γιατί δεν έμαθε κανείς ότι είναι στο δρόμο; Είναι στο δρόμο. Δεν είναι κρυμμένη κάπου στην ζούγκλα του Αμαζονίου, αλλά δίπλα μας. φανταστείτε τι θα αφήσει στην ψυχή αυτών των παιδιών, αυτό το δεκαπενθήμερο μέσα στο αυτοκίνητο! Πάμε παρακάτω θα το χειριστούνε οι Αρχές. Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ άλλο αυτό το θέμα!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ