Τσαπανίδου: Η καυστική απάντηση στον Παπαδάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:04
30/5/2013

Τσαπανίδου: Η καυστική απάντηση στον Παπαδάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και στα καλά καθούμενα μάς προέκυψε μια νέα τηλεοπτική κι... επιπέδου κόντρα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Τι το ήθελε η γοητευτική δημοσιογράφος να πει ότι ο Παπαδάκης μοιάζει με έναν δήμαρχο; Ήρθε η αντίδραση του (όχι του δημάρχου, αλλά του presenter), όπου σχολίασε ότι η Πόπη μοιάζει με την... Σερ; Η σύγκριση αυτή, όπως μπορούμε να καταλάβουμε δεν της άρεσε και μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα, σήκωσε το γάντι και απάντησε στο συνάδελφο της με μία καυστική ανάρτηση.

 

 «Κοίτα να δεις που όσοι λένε “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις” έχουν τελικά δίκιο!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ανοίξω τηλεοπτικό διάλογο με συνάδελφο από άλλο κανάλι για προσωπικό θέμα μέσω της εκπομπής. Πάντα όμως υπάρχει μια πρώτη φορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ βγάλαμε στον αέρα μια φωτογραφία από την πρώτη επίσκεψη της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού της Ωνάση. Η εν λόγω παμπλουτίδου Ρωσίδα μόλις πάτησε το πόδι της στην περιοχή να επιθεωρήσει τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό σε χειραψία με τις τοπικές αρχές (όχι που θα την άφηναν).  Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο δήμαρχος που της έσφιγγε το χέρι. Φτυστός ο Γιώργος Παπαδάκης… Ίδιος.

Την ομοιότητα αυτή λοιπόν σχολίασα στην εκπομπή όπως θα κάνατε και εσείς στη θέση μου!

Και εκεί η πολύχρονη και άριστη σχέση μου με τον αγαπημένο Γιώργο Παπαδάκη υπέστη πλήγμα!

Ε λοιπόν Γιώργο μου! Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Σιγά που θα αφήσω το γάντι να πέσει κάτω. Θα το σηκώσω και εάν χρειαστεί θα το βάλω και στο πλυντήριο να το καθαρίσω από τις …λάσπες.

Όσο για το σχόλιό σου ότι είμαι συνομήλικη με τη Σερ… Έχεις δίκιο. Σε μένα οι πλαστικές πέτυχαν καλύτερα. Google it. Η Σερ είναι 66. Εγώ είμαι 67. Του ’67!

Πολλά lol
Φιλιά…

Υ.Γ1. Γιώργο,  πότε θα έρθεις από την εκπομπή να πούμε τα δικά μας;
Υ.Γ2 Πλάκα πλάκα εσείς ομοιότητα βλέπετε; Του Γιώργου με το δήμαρχο εννοώ».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ