Τσαβαλιά: Ο Σεφερλής δεν χρειάζεται εγκυμοσύνες! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:32
23/10/2014

Τσαβαλιά: Ο Σεφερλής δεν χρειάζεται εγκυμοσύνες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Έλενα Τσαβαλιά, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί την έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν, αφού στο πρόσωπό της έχουμε βρει έναν άνθρωπο που σε κάθε δήλωση του έχει μια ατάκα να μας δώσει, που θα συζητηθεί. 

Και ο Μάρκος Σεφερλής έχει βρει τον... εκπρόσωπο Τύπου του, αφού λέει όσα κι αυτός θα ήθελε να πει. Μόνο που η σύζυγος έχει τον μοναδικό τρόπο να τα λέει. Έτσι, η ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη είπε πολλά... για εγκυμοσύνες, συμπαρουσιάστριες που δεν χρειάζεται ο Μάρκος, αλλά απαντά και σε εκείνους που την χαρακτήρισαν «κομπάρσα»!

 

«Δεν αισθάνομαι κομπάρσα στη ζωή του Μάρκου αλλά μου αρέσει να είμαι ένα βήμα πίσω από τον άντρα μου, πλάι του, ανάλογα με την περίσταση. Αν είσαι ένα βήμα πίσω είσαι καλύτερος παρατηρητής. Γι' αυτό του λέω πρώτα τα στραβά και με εμπιστεύεται, γιατί ξέρει ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που θέλω το καλό του. Το δικό του καλό είναι και δικό μου και του παιδιού μας», είπε.

 

Και πρόσθεσε: «Πάντως το MEGA ήθελε να έχει τον Μάρκο στο τιμόνι τη εκπομπής. Συμπαρουσιάστρια δεν είμαι γιατί απλά ο Μάρκος δεν έχει ανάγκη από συμπαρουσιάστριες».

 

Για το τέλος, όμως, άφησε το καλύτερο «καρφί» με πολλούς (ή κι έναν και μοναδικό) αποδέκτες/η. «Ο Σεφερλής είναι ικανός να κάνει θεαματικότητες χωρίς εγκυμοσύνες, άλλωστε του το έχω ξεκαθαρίσει ότι έχουμε κλείσει με τα παιδάκια. Δε σκοπεύουμε να κάνουμε άλλο παιδί» ήταν η σπόντα της!

 

Πηγή: περιοδικό YOU

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ