Τσαβαλιά: Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:41
21/11/2014

Τσαβαλιά: "Κατέρρευσε" στον αέρα της εκπομπής!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι μητέρα του 9χρονου Χάρη και αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν παιδιά. 

Έτσι, η τραγική είδηση που αφορούσε το θάνατο ενός μικρού παιδιού και μάλιστα κοντά στην ηλικία του γιου της, έκαναν την Έλενα να καταρρεύσει στον «αέρα» της εκπομπής. Ήταν λίγο μετά την έναρξη του πρωινού, όταν ξεκίνησε να εξηγεί τους λόγους που αναβλήθηκε το θέμα που είχαν ετοιμάσει στα εκπαιδευτήρια Δούκα, όπου μαζί με τον Ανδρέα Λαγό θα μαγείρευαν για το μπαζάρ του σχολείου. Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, εξήγησε ότι αναβλήθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου το μπαζάρ, αφού δυστυχώς το σχολείο θρηνεί το θάνατο ενός 8χρονου μαθητή.

 

Η Τσαβαλιά ξεκίνησε να διαβάζει την ανακοίνωση του σχολείου για το χαμό του μικρού Δημήτρη με πολύ δυσκολία: «Το προγραμματισμένο για τις 22 και 23 Νοεμβρίου, 2014 Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΑΣΕΔ, εκτάκτως αναβάλλεται. Αιτία αναβολής είναι η πρόωρη απώλεια του 8χρονου μαθητή μας αλλά μεγάλου μαχητή, Δημήτρη. Η είδηση του χαμού του αγαπημένου μας Δημήτρη σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένεια του σχολείου μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη και ο αγώνας του για ζωή θα αποτελεί πάντα παράδειγμα προς μίμηση. Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, 2014 και τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων “Χαρά”, στη μνήμη του Δημήτρη μας».

Στο τέλος, με λυγμούς έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του μικρού μαθητή. «Εγώ θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη. Θα με συγχωρήσετε γι’ αυτό. Συγνώμη» είπε, ενώ το ίδιο συγκινημένη ήταν δίπλα της και η Βίκυ Παγιατάκη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ