Τρύφωνας Σαμαράς & Καρύδη στο Βράδυ της Πέμπτης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:55
17/11/2011

Τρύφωνας Σαμαράς & Καρύδη στο Βράδυ της Πέμπτης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το βράδυ  της Πέμπτης ξεκινά με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας αποκαλύπτει γιατί είναι… «υπέροχη» με τους άντρες, αλλά και να αποδεικνύει, μπροστά στην κάμερα, πόσο καλή νοικοκυρά είναι!

Το βράδυ  της Πέμπτης ξεκινά με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας αποκαλύπτει γιατί είναι… «υπέροχη» με τους άντρες, αλλά και να αποδεικνύει, μπροστά στην κάμερα, πόσο καλή νοικοκυρά είναι! Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος την προκαλεί να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» και οι «crispy» αποκαλύψεις, δίνουν άλλη γεύση στο βράδυ μας!  

Τα λαμπερά  πρόσωπα, αλλά και οι στιγμές σπαρταριστού γέλιου, συνεχίζονται με τον δεύτερο  καλεσμένο, τον fabulous Τρυφώνα Σαμαρά! Αυθόρμητος, όπως πάντα, πώς θα αντιδράσει όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εξωγήινο, όταν το πλατό πιάσει φωτιά κι όταν τα «βασανιστήρια» του Πέτρου Κωστόπουλου, τον αναγκάσουν να ομολογήσει ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θέλει στην TV και ποιους παρουσιαστές προτιμάει; Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του και να «εκτελέσει»… ένα τραγούδι ή θα τον βγάλουν σηκωτό;

Ο Τρυφώνας Σαμαράς ξεχνά για λίγο τους FAB5, που ανατρέπουν τα τηλεοπτικά δεδομένα και «βγαίνει» την Πέμπτη το βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφήνοντας το γέλιο… να κάνει παιχνίδι!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ