«Τρέχει ο ΣΚΑΪ να κλείσει τη Μελέτη μην πάει χαμένο τέτοιο τηλε-κελεπούρι;» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:54
23/6/2016

«Τρέχει ο ΣΚΑΪ να κλείσει τη Μελέτη μην πάει χαμένο τέτοιο τηλε-κελεπούρι;»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά το διαζύγιο μεταξύ Ελεονώρας Μελέτη και Epsilon, διέρρευσε η φήμη ότι την παρουσιάστρια επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό του ο ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το τάλεντ σόου «Junior Music Stars» που θα συμμετέχουν παιδιά με ταλέντο στη μουσική. 

Στη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου έκανε μια ιδιαίτερα καυστική κριτική:

Μετά την άκρως αποτυχημένη -αχ, συγνώμη, πετυχημένη ήθελα να πω- πορεία της Ελεονώρας Μελέτη στο Epsilon, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και να διεκδικήσουν σου λέει (από ποιόν, καλέ;) για του χρόνου την εν λόγω παρουσιάστρια. Πού να αφήσουν τέτοιο τηλε-κελεπούρι να πάει χαμένο; 

 

Προφανώς για να πετύχει κανείς μια ακριβοθώρητη μεταγραφή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σημειώσει πρώτα πολικά νούμερα τηλεθέασης, με τα οποία αν δεν πάθεις κρυοπαγήματα, μπορείς να... στρώσεις επιδερμίδα και όχι μόνο! Τύφλα να 'χει η κρυολιπόλυση. 

Η Ελεονώρα η... μικρή εξερευνήτρια, λοιπόν, σου λέει μετά το τελευταίο φοβερό τηλεοπτικό «σουξέ» της, βρίσκεται σε στενή επαφή με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου σόου που ετοιμάζει για του χρόνου ο Γιώργος Θεοφάνους, το πολυσυζητημένο «Junior Music Stars». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ