Τους ενώνουν... 40 κύματα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:40
3/7/2008

Τους ενώνουν... 40 κύματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Από «40 κύματα» θα περάσουν αυτόν το χειμώνα ο Μιχάλης Μαρίνος και η Λίνα Σακκά για τις ανάγκες της νέας κομεντί που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Από «40 κύματα» θα περάσουν αυτόν το χειμώνα ο Μιχάλης Μαρίνος και η Λίνα Σακκά για τις ανάγκες της νέας κομεντί που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο Άρης των φετινών «Υπέροχων πλασμάτων» μεταμορφώνεται από ραδιοφωνικός παραγωγός στο συγγραφέα παιδικών βιβλίων Λαέρτη Καλλέργη, έναν αντικοινωνικό άνθρωπο που έπεσε σε κατάθλιψη όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του παίρνοντας μαζί της και το γιο τους. Από την άλλη, η «γοργόνα» Ιόλη γίνεται κανονικός άνθρωπος, η Χριστίνα Φωτεινού, που θα «κλέψει» την καρδιά του συγγραφέα. Η Χριστίνα, αν και πέρασε επίσης δύσκολα (σ.σ.: σκοτώθηκε ο άντρας της σε τροχαίο την ημέρα που έφερνε στον κόσμο το παιδί τους), δεν το βάζει κάτω. Ίσα ίσα οι δυσκολίες την έκαναν να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τη ζωή. Κάποια στιγμή, λοιπόν, το σκοτάδι και το φως θα ενωθούν. Τι αποτέλεσμα θα προκύψει;

Η συνέχεια στη μικρή οθόνη... Να αναφέρουμε ότι το σενάριο γράφει η Τίνα Καμπίτση, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Τσάφου, Ευριπίδης Λασκαρίδης και Λευτέρης Βασιλάκης. Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι θα δούμε την Κάρμεν Ρουγγέρη σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτούς που μας έχει συνηθίσει. Θα υποδυθεί την Πέρσα, τη μητέρα του Λαέρτη, η οποία παθαίνει αλτσχάιμερ και αλλάζει συχνά προσωπικότητες. Η γκάμα περιλαμβάνει από τηλεοπτικές ηρωίδες μέχρι πρόσωπα της δημόσιας ζωής. Έτσι, θα δούμε να αναβιώνει ακόμη και η μαντάμ Σουσού! Α.Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ