Τον χάσαμε τον Λάκη-αποχώρησε από το DWTS | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
13/1/2014

Τον χάσαμε τον Λάκη-αποχώρησε από το DWTS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιε νερό ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, κατάφερε κι έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αλλά το ταξίδι του λατρεμένου στο Dancing with the stars έφτασε στο τέλος του, αφού το βράδυ της Κυριακής ήταν η δική του σειρά να δει την πόρτα της εξόδου. Βέβαια, ο άνθρωπος το πάλεψε με το παραπάνω, αλλά εδώ που τα λέμε, είχε να «παλέψει» με θηρία, που δικαίως βρίσκονται στην τελική τετράδα του show.

Ο Γαβαλάς στο τελευταίο Live πήρε για πρώτη φορά 8αρια και τουλάχιστον θα έχει να λέει, ότι αποχώρησε και η ρακέτα δεν ήταν κολλημένη στο 6 και το 7. Υποψήφια προς αποχώρηση με τον Λάκη, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη η οποία συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία και από την επιτροπή και όπως την κόψαμε από το ύφος της, δεν της άρεσε και πολύ. Για να μην πούμε ότι μέχρι να ανακοινώσει το αποτέλεσμα η Δούκισσα Νομικού, η Συνατσάκη ήτο ένα βήμα πριν τη... λιποθυμία! Μα τέτοιο άγχος πια;

 

Έτσι, στον προημιτελικό του show πέρασαν η Κατερίνα Στικούδη (μαζί με την Κλέλια Πανταζή πήραν τέσσερα 10αρια), η Πανταζή και η Ησαίας Ματιάμπα, που «έβγαλε» μάτια με τις χορευτικές του επιδόσεις. Και θεωρείται πλέον από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ