Τόλμη & Γοητεία: Αγνώριστη από τις πλαστικές η Τέιλορ σήμερα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:30
28/10/2015

"Τόλμη & Γοητεία": Αγνώριστη από τις πλαστικές η Τέιλορ σήμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες, όμως με τα χρόνια, η Χάντερ Τάιλο έγινε μια άλλη. Και σε αυτό, βέβαια, έπαιξε τον ρόλο του και το... νυστέρι.

Ο έρωτας της "Τέιλορ" και του "Ριτζ Φόρεστερ" υπήρξε επί χρόνια τεράστιο θέμα στα τηλεοπτικά δρώμενα με τους δυο ηθοποιούς που τους ερμήνευαν στη σειρά "Τόλμη και Γοητεία" να έχουν αποκτήσει άπειρους φανατικούς θαυμαστές.

Όπως και να έχει εξελιχθεί η ιστορία στο σενάριο, γεγονός είναι ότι η Χάντερ Τάιλο (Hunter Tylo) παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσημα πρόσωπα εκείνης της εποχής. Γιατί στις μέρες μας, σχεδόν τίποτα δεν τη θυμίζει.

Δες πώς έγινε.

 

53 χρονών σήμερα, η Χάντερ έχει αλλάξει πάρα πολύ από αυτό που γνωρίζαμε τα χρόνια εκείνα. Επάνω βλέπουμε ένα ενδιάμεσο στάδιο περίπου στα 2000, και στην επόμενη σελίδα βλέπουμε πώς είναι σήμερα.

 

Κι όμως... αυτή είναι η "Τέιλορ". Τελείως αγνώριστη με έναν τρόπο που... πονάει κιόλας! Γιατί το έκανε αυτό η γυναίκα είναι άλλο θέμα. Ποιος ξέρει γιατί το κάνουν όλες... Μάλλον είναι να μη γίνει η αρχή. Μετά, χανόμαστε...

Όσο για τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της;

Δες πώς είναι σήμερα και ο Ριτζ Φόρεστερ, κατά κόσμον Ρον Μος (Ron Moss);

 

63 χρονών είναι σήμερα ο Ρον Μος και παραμένει γοητευτικός με τον δικό του, πιο ώριμο τρόπο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ