Το συγκινητικό μήνυμα του Μηλιόγλου για τους εργαζόμενους στο Mega | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:39
25/5/2016

Το συγκινητικό μήνυμα του Μηλιόγλου για τους εργαζόμενους στο Mega

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στην ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα “Καλημερούδια” στα μισά της σεζόν, ο Δημήτρης Μηλιόγλου “έδεσε” αμέσως μαζί τους κι έβαλε τη δική του σφραγίδα στην εκπομπή.

Με το μέλλον του Mega να μην έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ακόμα και τους χρήστες του Διαδικτύου να εκφράζουν κάθε λογής άποψη στα social media για το πιθανό κλείσιμο του σταθμού ή όχι, ο Μηλιόγλου ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram το αρχικό λογότυπο του Mega με το ποίο βγήκε στον αέρα ο σταθμός το 1989 κι έγραψε:

 

«Από το πρωί σήμερα βλέπω, ακούω και διαβάζω πολλά για το Mega… Θα κλείσει, θα το πάρουν οι τράπεζες, θα πέσει μαύρο, θα χάσουμε τα λεφτά μας… Άλλοι χαίρονται, άλλοι συμπάσχουν, άλλοι δήθεν συμπάσχουν και στην πραγματικότητα χαίρονται (θλιβερό για εκείνους)… Εγώ ένα πράγμα ξέρω από αυτό το λίγο που βρέθηκα εκεί… Οι εργαζόμενοί του το αγαπάνε αυτό το κανάλι. Είναι το mega τους και παρά τα προβλήματά τους από την έλλειψη ρευστού (σας μιλάω για περιπτώσεις συναδέλφων που πραγματικά είναι στο έλεος της μισθοδοσίας) ούτε ένας δεν είπε “να κλείσει το μπουρδ@@@λο”!

Η στεναχώρια τους για την τωρινή κατάσταση ξεπερνά την απώλεια του όποιου μισθού… Μακάρι όποιος έρθει, αν έρθει, να το αγαπήσει αυτό το κανάλι, όσο και αυτοί που πραγματικά το έκαναν αυτό που ήταν στα χρόνια της ακμής του… Οι άνθρωποι δεν είδατε ποτέ και που δούλεψαν πραγματικά για αυτό…

 

Προσωπικά νιώθω περήφανος που μοιράστηκα μαζί τους αυτούς του λίγους μήνες και ελπίζω όλα να αλλάξουν. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι του Mega πιστεύουν ακόμα στα θαύματα… Θα πιστέψω κι εγώ μαζί τους και ελπίζω να το κάνεις και εσύ…

Εσύ που γέλασες με τις Τρεις Χάριτες και τους Απαράδεκτους, που συγκινήθηκες με το Νησί, τις μάγισσες της Σμύρνης και τα Μυστικά της Εδέμ, που έπαιξες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το Βλάσση Μπονάτσο, που ξεκίνησες τη μέρα σου με το Φώτη, τη Μαρία, την Έλντα, τη Σοφία και το Γρηγόρη, που “άνοιξες” το μυαλό σου με τη Μαλβίνα…. Εσύ που μεγάλωσες με το Mega όπως εγώ… (ΥΓ: Ναι, έγιναν λάθη…. Αλλά ας σκεφτούμε από ποιούς…. )»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ