Το Star κι επίσημα ανακοινώνει την Τσαπανίδου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:28
28/6/2013

Το Star κι επίσημα ανακοινώνει την Τσαπανίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέος ενημερωτικός αέρας θα πνέει κατά Star μεριά από την 1η κιόλας Ιουλίου και θα κορυφωθεί (η ανανέωση) τον Σεπτέμβριο, όπου στη «μάχη» θα ριχτούν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μάρα Ζαχαρέα (στο κεντρικό δελτίο) αλλά και η Πόπη Τσαπανίδου.

 Μάλιστα, με δελτίο Τύπου το κανάλι καλωσορίζει την Πόπη στην πρωινή ζώνη. Ωστόσο, στην Κηφισιά θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές, όπως η μετακίνηση του Σταμάτη Μαλέλη σε νέο πόστο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star.

Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013.

Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει  Διευθυντής Ειδήσεων.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων(Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού.

Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Ενημερωτική εκπομπή

Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου.  Η κα Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν τρίωρη ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του  Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ