Το Star γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:56
4/12/2015

Το Star γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σαν σήμερα το 1993 εξέπεμψε για πρώτη φορά σήμα το Star, το οποίο ιδιαίτερα παλαιότερα είχε έντονο νεανικό προφίλ και ήταν αυτός στον οποίο έχουμε δει τις περισσότερες ξένες σειρές σε πρώτη προβολή.

Για τα 22α γενέθλιά του, το εξέδωσε επίσημη  εορταστική ανακοίνωση, την οποία μπορείς να διαβάσεις στη συνέχεια:

«Πριν από 22 χρόνια, στις 4 Δεκεμβρίου 1993, ένα λαμπερό, νέο, κεφάτο, δυναμικό και μοντέρνο κανάλι μπήκε στις ζωές μικρών και μεγάλων, απογειώνοντας την ψυχαγωγία της ελληνικής οικογένειας και εμπλουτίζοντας με πολυφωνία τον χώρο της ενημέρωσης. Αυτό είναι το STAR! 22 χρόνια πριν, ξεκίνησε μια ιστορία αγάπης και δεσμού εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, που συνεχίζεται έως σήμερα και δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

22 χρόνια μετά λοιπόν, η τηλεοπτική σεζόν 2015 – 2016 συνεχίζει αυτή τη μακρόχρονη παράδοση ποικιλίας, συναρπαστικού θεάματος, νέων προτάσεων, δημοφιλών επιλογών. Ζωντανές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, μια ελληνική κωμική σειρά αλλά και μια ελληνική καθημερινή σειρά, τα καλύτερα παιδικά προγράμματα, μια δυνατή συλλογή από τις διασημότερες ξένες σειρές και ταινίες και μαζί ένα από τα πιο καταξιωμένα ενημερωτικά επιτελεία, συνθέτουν ένα STAR πιο νέο από ποτέ!

Φέτος, γιορτάζουμε τα 22 χρόνια μας και μοιραζόμαστε τη χαρά μας με όλους τους φίλους μας, μέσα από την ενέργεια με τίτλο «22 χρόνια καίγεσαι για Star».

Καλούμε τους τηλεθεατές να μοιραστούν μαζί μας για τι «καίγονται» περισσότερο, με #KaigomaiGia και να διεκδικήσουν υπέροχα δώρα τεχνολογίας. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τι περισσότερο ζητάνε από το Star και να παρακολουθήσουν trailer από τα αγαπημένα τους προγράμματα. Μάθετε περισσότερα στο www.kaigomaigia.gr.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του Star γιορτάζουμε 22 χρόνια με δράση, συγκίνηση, γέλιο, αγάπη, αλήθεια, παρέα με τους φίλους μας, όλους εσάς!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ