Το Νησί: 3 μυστικά που θες να μάθεις από τον πρωταγωνιστή Στέλιο Μάινα [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:13
8/2/2017

Το Νησί: 3 μυστικά που θες να μάθεις από τον πρωταγωνιστή Στέλιο Μάινα [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήταν μία από τις ακριβότερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης με τις τηλεθέασεις να χτυπάνε κόκκινο, ενώ και οι κριτικές ήταν θετικές.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τη σειρά Το Νησί που προβλήθηκε από το Mega και σε συνέντευξή του στο Happy Day ο πρωταγωνιστής Στέλιος Μάινας είχε να μαρτυρήσει μυστικά που δεν ξέραμε ακόμα και σήμερα.

Όσον αφορά το σενάριο, γράφτηκε... 12 φορές!

«Για πρώτη φορά ο σεναριογράφος ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Γραφόταν η σκηνή, παιζόταν και ο Παπαδουλάκης έλεγε «αυτή η σκηνή δεν είναι καλά γραμμένη, κάτι δεν μου αρέσει, πήγαινε να την ξαναγράψεις». Πήγαινε το βράδυ η Μιρέλλα στο δωμάτιο και ξανάγραφε σκηνές για την επομένη το πρωί. Ξέρετε ποιο σενάριο (draft) παίξαμε; Το δωδέκατο! Δηλαδή, το σενάριο γράφτηκε 12 φορές.»

Και επεσήμανε πως ακόμα και το μοντάζ ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο:

«Θα σας πω και ένα άλλο πρωτότυπο που δεν έχει ξαναγίνει. Εμείς στο Νησί είχαμε ένα live draft, ένα ζωντανό εργαστήριο που παράλληλα γινόταν μοντάζ -αυτό που λέμε πρόχειρο μοντάζ. Κάνουμε γύρισμα και την ίδια ώρα η προηγούμενη σκηνή που έχουμε γυρίσει μοντάρεται πρόχειρα για να τη δει ο σκηνοθέτης πριν τελειώσει η επόμενη σκηνή αν κολλάει με το επόμενο για να μπορεί να την ξαναγυρίσει την ίδια μέρα.»

Επίσης ανέφερε για όταν βούλιαξε η βάρκα του Γιώργη:

«Μας βούλιαξε η βάρκα, την πήραν τα κύματα -τη βάρκα του Γιώργη- και μπήκαμε όλοι χειμώνα μέσα στο νερό και τραβάγαμε τη βάρκα να τη βγάλουμε από τα βράχια.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ